Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Березневі новинки: очищувачі, поліролі та автошампуні від бренду Bardahl

23.03.2020
Мийка, очищення, одним словом, "дезінфекція" салонного простору, кузова та інших зовнішніх елементів - це не менш важлива процедура для авто, ніж миття рук для людського організму. Принаймні, догляд і обробка дозволять підтримувати "здоровий" зовнішній вигляд машини та забезпечать приємне місцеперебування всередині. Косметика компанії Bardahl - це дієвий засіб, який дозволить досягти бажаної мети.
 
Асортимент нашого сайту передбачає кілька типів очищувачів від виробника Bardahl: склад для догляду за склом, обробки колісних дисків, універсальний препарат для очищення тканинної оббивки, килимових покриттів, очищувач-антистатик для пластикових деталей і очищаюча піна з антистатичними властивостями.
 
Засоби Bardahl для догляду за лакофарбовим покриттям представлено поліроллю для відновлення блиску, пастою для видалення подряпин, експрес-поліроллю для кузова, а також шампунем з ефектом полірування.
 
Якщо ви бажаєте, щоб під променями весняного сонця екстер'єр вашого транспортного засобу заграв новими фарбами, а стан інтер'єру був відрадою як для водія, так і його пасажирів, користуйтесь якісною автокосметикою. Сьогодні інтернет-магазин Drossel висуває свого кандидата на дану роль - продукцію бренда Bardahl. Купуючи на нашому сайті, можна розраховувати на оптимальну цінову політику та швидку доставку по Україні.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста