Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Бюджетна косметика для вашого автомобіля: Nowax, Dannev, Gliptone

10.03.2020
Святий обов'язок кожного автовласника, що поважає свій транспортний засіб - догляд за його зовнішнім виглядом і салоном. Зовнішня частина - це "обличчя" автомобіля, тому буде далеко не зайвим підтримувати кузов, скло та інші елементи у належному стані. Що стосується інтер'єру, то питання чистоти й порядку всередині є першочерговим для самого водія, адже набагато приємніше сідати за кермо доглянутої машини. Як домогтися бажаного результату при мінімальних фінансових витратах? Бюджетна автокосметика Nowax, Dannev та Gliptone до ваших послуг.
 
Компанія Новакс пропонує косметику на будь-який смак. Засоби Nowax, які призначені для очищення ЛФП і відновлення кольору шин, кондиціонери салонної шкіри й поліролі для приладової панелі, антикорозійні склади та інше - усе це представлено у нашому асортименті, що відкриває перед автомобілістом широкі можливості для вибору.
Автокосметика Dannev також є недорогим, але ефективним рішенням, яке дозволяє привести авто у благопристойний вигляд. Наношампунь високої концентрації, активна піна для безконтактної мийки, антибітум, прискорювач сушки автомобіля, склад для обробки пластику, вінілу та інша продукція даного виробника доступні на нашому сайті.
 

Маючи у своєму арсеналі косметику Gliptone, ви зможете видалити подряпини і дефекти з лакофарбового покриття, скляних та дзеркальних поверхонь, захистити кузов від пошкоджень, надати глянсовий ефект гумі, пластику і вінілу, підсилити блиск, а також ліквідувати різні забруднення з транспортного засобу.
 
На сайті Drossel.ua реалізується якісна автокосметика, яка допоможе "омолодити" машину та зробити її більш привабливою як зовні, так і усередині. Ціна на товар є доступною, а оперативна доставка стане вінцем покупки у нашому інтернет-магазині.


Читать другие новости...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста