Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Нова автокосметика на сайті: очищувачі, поліролі, шампуні, воски та освіжувачі Italtek

30.03.2020
Часом автовласника більше турбує те, як виглядає його машина, ніж власна зовнішність. І у цьому немає нічого дивного, адже транспортний засіб є для автомобіліста другим "обличчям". Так ось, щоб навести автомобільний марафет, потрібна якісна автокосметика, яку сьогодні готовий запропонувати виробник Italtek.
 
На нашому сайті ви знайдете очищувачі від компанії Italtek на будь-який смак (у переносному сенсі слова). Засоби для видалення різних забруднень з кузову, стекол, дзеркал та інших деталей інтер'єру і екстер'єру, а також продукція для догляду за підкапотним простором.
 
Що стосується поліролей Italtek, то за їх допомогою ви зможете обробляти гумові та пластикові поверхні як в автомобілі, так і у побутових умовах. Після застосування таких складів ділянка набуває глянцевого блиску та антистатичних властивостей.
 

Також ми пропонуємо на вибір декілька видів воску Italtek (холодний, гарячий, полімерний, двокомпонентний твердий і суперконцентрований пінний). Спектр задач даних засобів достатньо широкий: починаючи нейтралізацією агресивного впливу активних пін та закінчуючи захистом від ультрафіолетових променів, бруду, пилу і солей.
 
Якщо ж ви бажаєте, щоб у салоні вашої машини витав приємний аромат, то поспішіть скористатись освіжувачами Italtek. Ці препарати усувають небажані запахи, залишаючи після себе свіжий шлейф.
 
Нано-шампунь Italtek, яким поповнився наш асортимент, являє собою м'який, нейтральний продукт, що призначений для ручного миття. Має вдосконалену технологію спінювання та може використовуватись під час миття делікатних поверхонь.
 
 
Віддавши перевагу косметиці Italtek, ви зробите вибір на користь чистого і "охайного" авто. Під час покупки в інтернет-магазині Drossel.ua оперативна доставка у більшість міст України та вичерпна консультація клієнтів є незмінними супутниками.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста