Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки від Xenum: моторні оливи з керамікою, графітом + присадки в оливу та у паливо

02.03.2020
Якісне і своєчасне обслуговування мотору - запорука його "здоров'я" та довговічності, тому автомобілістам, які приділяють належну увагу цьому аспекту, обов'язково воздасться: двигун їх машини буде демонструвати надійну роботу протягом тривалого часу. Сьогодні для цієї мети ми пропонуємо вам моторні оливи з керамікою і графітом, а також присадки у паливо та оливу від компанії Xenum.
 
Моторні оливи з графітом допоможуть захистити двигун від зношення, знижуючи тертя між його рухомими елементами навіть в умовах інтенсивних навантажень. Оливи Xenum даного типу відрізняються високою стабільністю, оскільки безперешкодно проходять через фільтр.

Що стосується моторних олив Xenum з керамікою, то вони є збалансованим поєднанням усіх компонентів, які забезпечать витривалість двигуна авто. Іншими словами, така продукція стане ідеальним рішенням для тих, хто експлуатує транспортний засіб у складних умовах, захоплюється спортивною їздою і т.п.
 
Присадки служать для поліпшення властивостей оливи й палива, чим сприяють посиленню "імунітета" мотору автомобіля. Спектр їх застосування достатньо широкий: починаючи добавками, що призначені для очищення двигуна, та закінчуючи присадками Xenum, які надають змащуючий ефект.
 
Першокласні моторні оливи з керамікою і графітом, присадки в оливу й паливо від виробника Xenum у нашому інтернет-магазині представлено у великому розмаїтті. Завдяки швидкій доставці по Україні вам не знадобиться довго чекати на своє замовлення.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста