Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

28.01.2019
Кожен автовласник добре знає, що у сучасному світі з метою захисту транспортного засобу від різних несанкціонованих посягань необхідно оснастити його надійним центральним замком з якісними деталями. Тому сьогодні ми пропонуємо вам звернути увагу на новинки від компанії Cyclone: ​​комплекти ЦЗ та приводи, вони ж актуатори, які послужать не тільки для захисту автомобіля, але і дозволять зробити процес експлуатації машини на порядок зручнішим.   Комплект центрального замку Cyclone - це система, після установки якої ви зможете суттєво знизити ймовірність незаконного проникнення та насильницького викрадення авто.
21.01.2019
Зима набирає обертів і погода стає усе більш непередбачуваною, тому водіям варто заздалегідь подбати про свою безпеку та бути готовими до будь-якої ситуації. Морозостійка рідина для омивача - це засіб, який завжди мусить бути під рукою у автовласника, оскільки під час обмерзання стекол у машині видимість стає фактично нульовою.   Рідина для склоомивача MLux `Кристал` -20°C буде вкрай актуальною у кліматичних умовах, що переважають у нашій країні. Даний засіб не тільки послужить для профілактики криги на стеклах авто, але і допоможе видалити різні забруднення з його поверхні.
15.01.2019
Пропонуємо вам звернути увагу на новинки польського бренду Kegel-Blazusiak, а зокрема на свіжу серію тентів Perfect Garage. Виробник займається виготовленням чохлів для транспортних засобів з різними типами кузова (седани, хетчбеки, пікапи, позашляховики (SUV / Off-Road)). Тим, хто вже знайомий з продукцією даної компанії, добре відома висока якість та практичність цих автомобільних тентів. Якщо порівнювати автотенти, що представлені у серії Perfect Garage, з виробами із попередньої лінійки Mobile Garage, то слід обов'язково зазначити деякі переваги перших. Під час виробництва цих автомобільних тентів використовувалась м'яка, але при цьому більш щільна мембранна тканина (товща на 20%).
08.01.2019
Пропонуємо до уваги автовласників дві новинки: відео-інтерфейси та мультимедійно-навігаційні блоки Gazer. Перший аксесуар служить для підключення до заводського мультимедійного програвача різних відеопристроїв: камери заднього і переднього виду, системи для кругового огляду, автовідеореєстратора та іншого обладнання. Другий прилад - це інтерфейс, за допомогою якого ви зможете суттєво розширити можливості оригінальної медіасистеми, що встановлена у вашому авто. Необхідно зупинитись на кожному пристрої детальніше.   Ключова перевага відео-інтерфейсу Gazer - можливість підключення відразу трьох додаткових відео-джерел до мультимедійної системи вашого автомобіля.
04.01.2019
У сучасному світі виробники автомобільних аксесуарів роблять все для зручності та комфорту автовласника. Компанія GermesLab також належить до їх числа, тому сьогодні ми представляємо до вашої уваги адаптери двох видів: ті, що дозволяють реалізувати AV-вхід, та ті, що призначені для підключення нештатної камери заднього ходу до заводського монітора автомобіля. Інтерфейс першого типу служить для реалізації відео- та аудіовходу в авто різних марок, дозволяючи не задіяти при цьому відеоінтерфейс. Перевага даного відеокабелю полягає у тому, що він здатний виступити у якості повноцінної заміни більш дорогим та складним у плані використання адаптерам.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста