Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Зустрічайте нову серію тентів Kegel - Perfect Garage

15.01.2019
Пропонуємо вам звернути увагу на новинки польського бренду Kegel-Blazusiak, а зокрема на свіжу серію тентів Perfect Garage. Виробник займається виготовленням чохлів для транспортних засобів з різними типами кузова (седани, хетчбеки, пікапи, позашляховики (SUV / Off-Road)). Тим, хто вже знайомий з продукцією даної компанії, добре відома висока якість та практичність цих автомобільних тентів.
Якщо порівнювати автотенти, що представлені у серії Perfect Garage, з виробами із попередньої лінійки Mobile Garage, то слід обов'язково зазначити деякі переваги перших. Під час виробництва цих автомобільних тентів використовувалась м'яка, але при цьому більш щільна мембранна тканина (товща на 20%). Дана особливість робить виріб бренду Kegel повністю водонепроникним, а також сприяє випаровуванню вологи та конденсату, що утворюються між ним і поверхнею авто. У спекотну погоду навпаки автотенти Perfect Garage захищають фарбу машини від негативного впливу ультрафіолету та не дозволяють автомобілю перегріватися усередині.
В інтернет-магазин Drossel.ua можна придбати першокласний тент від компанії Kegel, який допоможе захистити машину від агресивного впливу навколишнього середовища. Купуючи у нас чохли для авто, ви можете розраховувати на оптимальні ціни та швидку доставку товару у будь-яку точку України.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста