Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

MLux радує новинками: незамерзаючі рідини для склоомивача

21.01.2019
Зима набирає обертів і погода стає усе більш непередбачуваною, тому водіям варто заздалегідь подбати про свою безпеку та бути готовими до будь-якої ситуації. Морозостійка рідина для омивача - це засіб, який завжди мусить бути під рукою у автовласника, оскільки під час обмерзання стекол у машині видимість стає фактично нульовою.
 
Рідина для склоомивача MLux `Кристал` -20°C буде вкрай актуальною у кліматичних умовах, що переважають у нашій країні. Даний засіб не тільки послужить для профілактики криги на стеклах авто, але і допоможе видалити різні забруднення з його поверхні. Примітно, що цей омивач з ароматом дині не залишає розводів, не завдає шкоди ЛФП і елементам транспортного засобу, що виготовлені із пластику. Крім того, його можна використовувати з метою запобігання промерзанню форсунок та бачку омивача.
Морозостійка рідина MLux `Кристал` -80°C - це засіб, що за своїми властивостями схожий з описаним вище омивачем, однак призначений він для більш суворої погоди. Ця рідина із запахом морозної свіжості сприяє ефективному видаленню корки при екстремально низьких температурах (нижня межа -80°C).
 
В інтернет-магазині Drossel.ua українські автомобілісти зможуть знайти рідини для склоомивача з оптимальним поєднанням ціни та якості. Купуючи у нас, ви здійснюєте вигідну у всіх відносинах покупку.
 
В интернет-магазине Drossel.ua украинские автомобилисты смогут найти жидкости для стеклоомывателя с оптимальным сочетанием цены и качества. Приобретая у нас, вы осуществляете выгодную во всех отношениях покупку.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста