Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Розширюємо асортимент: комплекти ЦЗ, приводи / актуатори від Cyclone

28.01.2019
Кожен автовласник добре знає, що у сучасному світі з метою захисту транспортного засобу від різних несанкціонованих посягань необхідно оснастити його надійним центральним замком з якісними деталями. Тому сьогодні ми пропонуємо вам звернути увагу на новинки від компанії Cyclone: ​​комплекти ЦЗ та приводи, вони ж актуатори, які послужать не тільки для захисту автомобіля, але і дозволять зробити процес експлуатації машини на порядок зручнішим.
 
Комплект центрального замку Cyclone - це система, після установки якої ви зможете суттєво знизити ймовірність незаконного проникнення та насильницького викрадення авто. Крім того, завдяки її наявності у вас буде можливість блокувати одночасно всі замки у транспортному засобі, а також керувати замком багажника. Закривання/відкривання дверей можна здійснювати дистанційно або ж задати певний час, після закінчення якого замки буде замкнено автоматично.
 
Що стосується приводу Циклон, то він є невід'ємним елементом ЦЗ, зусиллям якого здійснюється закривання та відкривання дверей. Даний актуатор обладнаний поворотним штоком, який дозволить підібрати ідеальний кут для кріплення.
 
Інтернет-магазин Drossel.ua реалізує комплекти центрального замку та приводи (актуатори) Cyclone високої якості. Купуючи у нас, ви можете розраховувати на привабливі ціни та швидку доставку замовлення по Україні.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста