Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Прийшов час новинок: стартує продаж автомобільних адаптерів GermesLab

04.01.2019
У сучасному світі виробники автомобільних аксесуарів роблять все для зручності та комфорту автовласника. Компанія GermesLab також належить до їх числа, тому сьогодні ми представляємо до вашої уваги адаптери двох видів: ті, що дозволяють реалізувати AV-вхід, та ті, що призначені для підключення нештатної камери заднього ходу до заводського монітора автомобіля.
Інтерфейс першого типу служить для реалізації відео- та аудіовходу в авто різних марок, дозволяючи не задіяти при цьому відеоінтерфейс. Перевага даного відеокабелю полягає у тому, що він здатний виступити у якості повноцінної заміни більш дорогим та складним у плані використання адаптерам. Завдяки цьому можливості мультимедійного програвача значно розширюються, оскільки ви можете підключати до них будь-яку відеотехніку без застосування інтерфейсу:
  • ТV-тюнер;
  • HD-плеєр;
  • Android-приставка;
  • адаптер дублювання дисплею смартфона.
Другий вид адаптерів дозволяє встановлювати паркувальну камеру в машинах з "рідним" монітором. Особливістю такого кабелю є те, що з його допомогою можна підключити камеру за принципом Plug&Play, тому у ході монтажу немає необхідності втручатись у проводку авто.
 
Інтернет-магазин Drossel пропонує своїм клієнтам одні з найдоступніших цін в Україні. Купуючи адаптер у нас, ви гарантовано придбаєте високоякісну та надійну продукцію.
 



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста