Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки від Gazer: відео-інтерфейси та мультимедійно-навігаційні блоки

08.01.2019
Пропонуємо до уваги автовласників дві новинки: відео-інтерфейси та мультимедійно-навігаційні блоки Gazer. Перший аксесуар служить для підключення до заводського мультимедійного програвача різних відеопристроїв: камери заднього і переднього виду, системи для кругового огляду, автовідеореєстратора та іншого обладнання. Другий прилад - це інтерфейс, за допомогою якого ви зможете суттєво розширити можливості оригінальної медіасистеми, що встановлена у вашому авто. Необхідно зупинитись на кожному пристрої детальніше.
 
Ключова перевага відео-інтерфейсу Gazer - можливість підключення відразу трьох додаткових відео-джерел до мультимедійної системи вашого автомобіля. Крім того, у ході використання ви зможете увімкнути адаптивні лінії, які полегшать та прискорять процес паркування, а також вивести на зображення з камер інформацію, що відображається оригінальним парктроніком. Мультимедійний інтерфейс Gazer підключається за технологією Plug&Play, тому під час установки вам не знадобиться втручатись у штатну проводку. Є функція Bluetooth.
 
Даний мультимедійний інтерфейс, який працює на базі Android/Windows, передбачає наявність Wi-Fi, а також ви зможете підключити до нього модем 3G за допомогою USB-роз'єму. Крім цього, у вас буде можливість використання будь-якої програми навігації, яку можна скачати на PlayMarket або встановити прямо на медіасистему. Також інтерфейс Gazer оснащений Bluetooth. Одна з переваг мультимедійно-навігаційного блоку Gazer полягає у тому, що після його монтажу функції оригінального головного пристрою працюють у стандартному режимі.
 
Висока якість, надійність та доступні ціни на продукцію - це те, що пропонує інтернет-магазин Drossel.ua, тому, купивши мультимедійно-навігаційний блок, український автомобіліст залишиться задоволеним.
 


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста