Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

24.11.2020
Зима вже буквально стукає у вікна і синоптики передвіщають холода, але автовласника у такі часи може зігріти дві речі: надійна пічка у салоні та гарячі новинки бренду Philips. І якщо у першому випадку мова йде, так би мовити, про тілесний обігрів, то світлодіодні лампи із серій Ultinon Pro 5000 та Ultinon Pro 9000 від виробника Філіпс - це "гарячливий засіб" для душі, тому про них і поговоримо нижче. Світлодіоди, які належать до лінійки Ultinon Pro 5000 LED-HL, дозволять вивести автомобільне освітлення на якісно новий рівень. Світло, що випромінюється даними джерелами, за яскравістю перевершує стандартні модифікації на 160%.
16.11.2020
Двигун і трансмісія - це нерозривний тандем транспортного засобу, без якого, власне, воно не змогло б доставити вас та ваших пасажирів до пункту призначення. Зовсім недавно наш асортимент поповнився моторними і трансмісійними оливами Ravenol, котрі як раз таки сприяють максимально продуктивному функціонуванню та взаємодії цих важливих складових авто.   Моторні оливи бренду Равенол відрізняються широким спектром застосування. У наявності машинні оливи для бензинових і дизельних двигунів (без турбонаддуву / з турбонаддувом та прямою подачею пального і т.д.), що встановлені у легкові автомобілі, вантажівки та автобуси.
09.11.2020
Мабуть, кожен навчений досвідом водій вже встиг виконати апгрейд автомобільного освітлення. Однак автосвітло не обмежується тільки фарами головного освітлення і протитуманками, а застосовується в більш широких масштабах. Яскраві LED лампи Ultinon Pro 3000 бренду Philips стануть відмінним рішенням для тих, хто має намір оновити світло в автомобілі, а щодо варіативності джерел освітлення даного виробника, які пропонує наш асортимент, ви дізнаєтеся нижче.   Стоп-сигнал, габарити, повороти, задній хід, підсвітка номерного знаку, салонне освітлення - все це має важливе значення при використанні транспортного засобу.
04.11.2020
Дуже скоро темрява заповнить чималу частину денного часу і покидати гараж без якісного автосвітла буде так само "безпечно", як їздити в ожеледь на літній гумі. Тому з наближенням зими мудрі перелітні птахи вирушають у вирій, а розсудливі водії піклуються про автомобільне освітлення і придбають LED лампи. Відмінними кандидатами на цю роль стануть автолампи від компанії Torssen із серій Ultra Red, light, Expert та Premium.   Світлодіоди Torssen, що належать до лінійки Ultra Red, представлено в різних цоколях і температурах, завдяки чому, по-перше, вони можуть бути встановлені як у фари головного освітлення, так і в ПТФ, а по-друге, кожен автомобіліст зможе підібрати собі світло з відтінком, що задовольняє його візуальні потреби.
02.11.2020
Багато автовласників не можуть уявити собі поїздку без музичного супроводу, а магнітола є саме тим девайсом, який здатен задовольнити потреби навіть безнадійних меломанів. Однак не всякий головний пристрій, що покликаний замінити заводську мультимедійну систему, прийдеться, так би мовити, за розміром, тому в такому випадку зробити установку можливою ​​дозволить спеціальна перехідна рамка. Сьогодні ми бажаємо запропонувати аксесуари даного типу від компанії Carav, при використанні яких ви зможете виконати інсталяцію автомагнітол типорозміром 9 і 10,1 дюймів. Не так давно широкою популярністю користувалися 7-ми й 8-ми дюймові мультимедійні програвачі, однак тепер їм на зміну прийшли більш сучасні та просунуті варіації.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста