Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Нові перехідні рамки Carav вже у продажу! Тепер для магнітол 9 та 10,1 дюймів

02.11.2020
Багато автовласників не можуть уявити собі поїздку без музичного супроводу, а магнітола є саме тим девайсом, який здатен задовольнити потреби навіть безнадійних меломанів. Однак не всякий головний пристрій, що покликаний замінити заводську мультимедійну систему, прийдеться, так би мовити, за розміром, тому в такому випадку зробити установку можливою ​​дозволить спеціальна перехідна рамка. Сьогодні ми бажаємо запропонувати аксесуари даного типу від компанії Carav, при використанні яких ви зможете виконати інсталяцію автомагнітол типорозміром 9 і 10,1 дюймів.
Не так давно широкою популярністю користувалися 7-ми й 8-ми дюймові мультимедійні програвачі, однак тепер їм на зміну прийшли більш сучасні та просунуті варіації. Автомобільні магнітоли з екраном 9" і 10,1" мають низку переваг відносно своїх менших побратимів.

Так, раніше для ГП формату 2DIN була характерна наявність механічної панелі управління (кнопки, крутилки), а також був присутній DVD-привід, тоді як зараз усі застарілі елементи дизайну пішли в минуле і користувач може більш комфортно взаємодіяти з медіасистемою за допомогою дисплея, що оснащений сенсорними кнопками, отримуючи при цьому набагато більше "поле" для відтворення візуального контенту.
 
Нові перехідні рамки від виробника Carav розраховані на магнітоли розміром 230/220x130 мм (діагональ екрану - 9") та 250/241x146 мм (моделі з 10-ти дюймовим дисплеєм). Дані аксесуари з 3D-дизайном мають текстуру, яка органічно впишеться до інтер'єра салону автомобіля. Такі монтажні рамки виготовлені з ABS-пластмаси, забезпечуючи надійну фіксацію девайсу.
Купити монтажні рамки Carav в інтернет-магазині Drossel.ua - значить, зробити вигідне в усіх відношеннях придбання. Приваблива ціна, швидка доставка по території України, вичерпна консультація менеджерів і численні відгуки інших автомобілістів - це саме те, за що нас цінують клієнти.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста