Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Вже у продажу! Нові серії LED ламп для авто Torssen Ultra Red, light, Expert, Premium

04.11.2020
Дуже скоро темрява заповнить чималу частину денного часу і покидати гараж без якісного автосвітла буде так само "безпечно", як їздити в ожеледь на літній гумі. Тому з наближенням зими мудрі перелітні птахи вирушають у вирій, а розсудливі водії піклуються про автомобільне освітлення і придбають LED лампи. Відмінними кандидатами на цю роль стануть автолампи від компанії Torssen із серій Ultra Red, light, Expert та Premium.
 
Світлодіоди Torssen, що належать до лінійки Ultra Red, представлено в різних цоколях і температурах, завдяки чому, по-перше, вони можуть бути встановлені як у фари головного освітлення, так і в ПТФ, а по-друге, кожен автомобіліст зможе підібрати собі світло з відтінком, що задовольняє його візуальні потреби.
LED лампи Torssen із серії light дозволять поліпшити видимість на дорозі незалежно від часу й погодних умов. Корпус джерел освітлення виготовлений із високоякісного авіаційного алюмінію, який відрізняється гарною теплопровідністю, а також, щоб уникнути, перегріву передбачено пасивну систему охолодження у вигляді радіатору.
У лінійці Expert бренду Torssen втілилась низка передових розробок. Тут вам і двоконтурна система охолодження у вигляді активного кулеру та пасивного радіатора, і просунута інтелектуальна система стабілізації напруги й температури світлодіодів, і Can-Bus адаптер, який буде незамінний при інсталяції в авто з бортовою системою контролю згорілих ламп.
Світлодіодні лампи Torssen Premium нарівні, мабуть, з вищеописаними джерелами світла можна вважати найбільш вдалим дітищем даного виробника. За своєю технічною оснащеністю ці джерела світла є практично братами-близнюками з раніше представленими LED лампами і лише незначні відмінності за деякими параметрами не дозволяють назвати їх ідентичними.
Інтернет-магазин Drossel.ua не тільки закликає готуватись до холодної та похмурої пори року, але і пропонує свої рішення в області автосвітла - світлодіодні лампи Torssen. Купуйте товар за актуальною ціною і незабаром після замовлення він буде доставлений у зазначений населений пункт. До вашої уваги на сайті представлено численні відгуки.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста