Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Гарячі новинки від Philips: комплекти світлодіодних ламп Ultinon Pro 5000 і Ultinon Pro 9000

24.11.2020
Зима вже буквально стукає у вікна і синоптики передвіщають холода, але автовласника у такі часи може зігріти дві речі: надійна пічка у салоні та гарячі новинки бренду Philips. І якщо у першому випадку мова йде, так би мовити, про тілесний обігрів, то світлодіодні лампи із серій Ultinon Pro 5000 та Ultinon Pro 9000 від виробника Філіпс - це "гарячливий засіб" для душі, тому про них і поговоримо нижче.

Світлодіоди, які належать до лінійки Ultinon Pro 5000 LED-HL, дозволять вивести автомобільне освітлення на якісно новий рівень. Світло, що випромінюється даними джерелами, за яскравістю перевершує стандартні модифікації на 160%. Також ці LED лампи оснащені розумною системою охолодження Philips AirBoost, завдяки якій зайва теплова енергія своєчасно відводиться назовні.
 

Ключовою особливістю світлодіодних ламп із серії Ultinon Pro 9000 LED-HL є те, що їх показники яскравості перевищують мінімальні вимоги на 250%, тому видимість на дорозі, швидкість реакції в екстремальних ситуаціях та рівень безпеки в процесі поїздок помітно покращаться. Крім того, такий апгрейд автосвітла підвищить ступінь комфорту під час тривалих нічних подорожей, адже дані автолампи оснащено діодами Lumileds TopContact, які генерують світло з температурою 5800K.
 

Купуючи світлодіоди в інтернет-магазині Drossel.ua, ви не тільки обираєте якість і придбаєте оригінальний товар, а й можете розраховувати на оптимальну цінову політику. Також у "комплекті" наших переваг - оперативна доставка в будь-яку точку України, багаточисленні відгуки інших автомобілістів та можливість отримати кваліфіковану консультацію.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста