Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

У продаж надійшли моторні та трансмісійні оливи Ravenol

16.11.2020
Двигун і трансмісія - це нерозривний тандем транспортного засобу, без якого, власне, воно не змогло б доставити вас та ваших пасажирів до пункту призначення. Зовсім недавно наш асортимент поповнився моторними і трансмісійними оливами Ravenol, котрі як раз таки сприяють максимально продуктивному функціонуванню та взаємодії цих важливих складових авто.
 
Моторні оливи бренду Равенол відрізняються широким спектром застосування. У наявності машинні оливи для бензинових і дизельних двигунів (без турбонаддуву / з турбонаддувом та прямою подачею пального і т.д.), що встановлені у легкові автомобілі, вантажівки та автобуси. Представлені оливи синтетичного й напівсинтетичного типу з різним ступенем в'язкості.
 
Вибір трансмісійних олив Ravenol також досить широкий: гідравлічна рідина для автоматичної коробки передач, синтетична трансмісійна олива для АКПП, гідравлічна рідина для гідропідсилювача керма, синтетична трансмісійна олива для роздаточних коробок та інші види продукції даного типу доступні для придбання на нашому сайті.
 

Інтернет-магазин Drossel реалізує моторні та трансмісійні оливи за адекватною ціною, тому така покупка не тільки позитивно вплине на роботу вашого транспортного засобу, але й дозволить заощадити фінанси. Замовляючи у нас, можна розраховувати на доставку товару по всій Україні, вичерпну консультацію менеджерів, а також до вашої уваги відгуки інших автовласників.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста