Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

28.10.2019
Нещодавно побачили світ нові LED лампи бренду Galaxy X, а ми, у свою чергу, поспішаємо представити їх вам. Зима вже близько, а це означає, що дуже скоро настануть "темні часи", тому доцільно придбати якісні автолампи.   Сьогоднішні новинки представлено у п'яти цоколях: H1, H7, H11, HB3 (9005), HIR2 (9012). Дані джерела освітлення призначені для установки у фари головного світла і протитуманні фари будь-яких транспортних засобів, напруга бортової мережі яких знаходиться у діапазоні від 12 до 24 V. За охолодження елементів, що нагріваються, відповідає активна система, яка представлена ​​інтегрованим кулером та радіатором.
22.10.2019
Виробник Narva готовий скласти конкуренцію іменитим брендам, тому представляє свою новинку - ксенонові автолампи, які в умовах світлового дня, що постійно скорочується, стають усе більш затребуваними.   Наш асортимент пропонує ксенонові лампи Narva у наступних цоколях: D1S, D2S, D3S, D4S та D2R. Зверніть увагу на те, що всі перераховані джерела світла призначені виключно для заміни штатних автоламп у фарах головного освітлення. Лампи в усіх цоколях, крім D2R, підходять для монтажу в автомобілі з лінзованою оптикою.   Колба автоламп Narva виготовлена і​​з якісного кварцового скла, однією з ключових задач якої є захист від впливу ультрафіолетового випромінювання.
15.10.2019
Сьогоднішні новинки - дзеркала заднього огляду і автовідеореєстратори Phisung - стануть справжньою знахідкою для шанувальників автомобільних девайсів, адже з їх допомогою можна розширити функціональну оснащеність свого транспортного засобу до небувалих розмірів. Відеодзеркала Phisung - це пристрої, частина яких працює на базі операційної системи Android, а частина - на Windows. За способом монтажу поділяються на дві категорії: штатні та накладні. Найбільш просунуті девайси передбачають функції реєстратора, монітору, додаткову камеру, інтегрований модуль Wi-Fi, підтримку 3G / 4G Інтернету, GPS-навігацію, Bluetooth, а також деякі моделі дзеркал сумісні з бортовим комп'ютером Multitronics.
07.10.2019
Компанія Prime-X не забуває радувати шанувальників своєї продукції новинками, тому сьогодні до уваги автомобілістів представлено дві серії світлодіодних ламп - Z Pro та KC.   LED лампи Z Pro - джерела освітлення, які завдяки своїй продуманій конструкції підходять для установки у будь-яку фару незалежно від її розмірів. Корпус даних світлодіодів, що обладнані інтегрованим драйвером й безшумним кулером для охолодження, захищений від впливу вологи (IP67). Правильне розміщення діодів та чітко витримана фокусна відстань забезпечують ідеальну світлотіньову межу, що виключає ризик засліпити водіїв, які їдуть назустріч.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста