Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Жовтневі новинки: ксенонові лампи Narva

22.10.2019
Виробник Narva готовий скласти конкуренцію іменитим брендам, тому представляє свою новинку - ксенонові автолампи, які в умовах світлового дня, що постійно скорочується, стають усе більш затребуваними.
 
Наш асортимент пропонує ксенонові лампи Narva у наступних цоколях: D1S, D2S, D3S, D4S та D2R. Зверніть увагу на те, що всі перераховані джерела світла призначені виключно для заміни штатних автоламп у фарах головного освітлення. Лампи в усіх цоколях, крім D2R, підходять для монтажу в автомобілі з лінзованою оптикою.
 
Колба автоламп Narva виготовлена і​​з якісного кварцового скла, однією з ключових задач якої є захист від впливу ультрафіолетового випромінювання. Температура світла становить 4300K, тому в процесі тривалих подорожей у темний час очі автомобіліста не будуть перевтомлюватись. Рівень потужності, що споживається - 35 W.
 
Покупка ксенонових ламп Narva в інтернет-магазині Drossel.ua - це захід, який є вигідним в усіх відношеннях. Оптимальна цінова політика, доставка у будь-яку точку України і можливість отримати вичерпну консультацію - усе це чекає автовласників, котрі віддадуть перевагу нашому сайту.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста