Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Galaxy X - нові світлодіодні лампи у нашому асортименті!

28.10.2019
Нещодавно побачили світ нові LED лампи бренду Galaxy X, а ми, у свою чергу, поспішаємо представити їх вам. Зима вже близько, а це означає, що дуже скоро настануть "темні часи", тому доцільно придбати якісні автолампи.
 
Сьогоднішні новинки представлено у п'яти цоколях: H1, H7, H11, HB3 (9005), HIR2 (9012). Дані джерела освітлення призначені для установки у фари головного світла і протитуманні фари будь-яких транспортних засобів, напруга бортової мережі яких знаходиться у діапазоні від 12 до 24 V. За охолодження елементів, що нагріваються, відповідає активна система, яка представлена ​​інтегрованим кулером та радіатором. Стабілізацією роботи займається зовнішній драйвер (йде у комплекті).
Світлодіодні лампи Galaxy X оснащені високоякісними чіпами Led X8988, що генерують яскравий промінь, який рівномірно освітлює дорожнє полотно. LED лампи випускають комфортне світло, завдяки чому навіть під час тривалого водіння у нічний час ваші очі не будуть перевтомлюватись. При достатньо скромному енергоспоживанні рівень світловіддачі даних джерел світла доволі високий.
 
Інтернет-магазин Drossel.ua реалізує світлодіодні лампи Galaxy X за оптимальною ціною. Купуючи на нашому сайті, українські автовласники можуть розраховувати на максимально вигідні для себе умови.


Читать другие новости...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста