Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Зустрічайте новинки від бренду Phisung: дзеркала заднього виду та відеореєстратори

15.10.2019
Сьогоднішні новинки - дзеркала заднього огляду і автовідеореєстратори Phisung - стануть справжньою знахідкою для шанувальників автомобільних девайсів, адже з їх допомогою можна розширити функціональну оснащеність свого транспортного засобу до небувалих розмірів.

Відеодзеркала Phisung - це пристрої, частина яких працює на базі операційної системи Android, а частина - на Windows. За способом монтажу поділяються на дві категорії: штатні та накладні. Найбільш просунуті девайси передбачають функції реєстратора, монітору, додаткову камеру, інтегрований модуль Wi-Fi, підтримку 3G / 4G Інтернету, GPS-навігацію, Bluetooth, а також деякі моделі дзеркал сумісні з бортовим комп'ютером Multitronics.

 
Серед відеореєстраторів Phisung є пристрої, що призначені для установки на торпедо, а також ті, які фіксуються на лобовому склі. Тут, як і у випадку з відео-дзеркалами, є багатофункціональні моделі з монітором, камерою з підсвіткою, Wi-Fi, підтримкою 4G / 3G, Bluetooth-з'єднанням та GPS-навігатором.
 
Якщо ви бажаєте примножити технічні можливості свого авто, купуйте дзеркала заднього виду й відеореєстратори Phisung в інтернет-магазині Drossel, оскільки у нас українські автомобілісти знайдуть продукцію високої якості за приємною ціною.


Читать другие новости...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста