Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Нові серії світлодіодних (LED) ламп від бренду Prime-X

07.10.2019
Компанія Prime-X не забуває радувати шанувальників своєї продукції новинками, тому сьогодні до уваги автомобілістів представлено дві серії світлодіодних ламп - Z Pro та KC.
 
LED лампи Z Pro - джерела освітлення, які завдяки своїй продуманій конструкції підходять для установки у будь-яку фару незалежно від її розмірів. Корпус даних світлодіодів, що обладнані інтегрованим драйвером й безшумним кулером для охолодження, захищений від впливу вологи (IP67). Правильне розміщення діодів та чітко витримана фокусна відстань забезпечують ідеальну світлотіньову межу, що виключає ризик засліпити водіїв, які їдуть назустріч.
 
Представники другої серії - лед лампи KC виконані у алюмінієвому корпусі. За охолодження цих джерел світла відповідає активна система у вигляді радіатору, а інтегрований драйвер служить для стабілізації роботи. Дані автолампи оснащені ЕМС-фільтром, який дозволяє уникнути радіоперешкод. Завдяки змінному фільтру кольору ви зможете обрати найбільш комфортну для себе температуру світла (3000 K, 5000 K або 6000 K).
Світлодіодні лампи Prime-X, що належать до лінійок Z Pro й KC - це вибір автовласників, які шукають надійні та довговічні комплектуючі. Купуючи LED лампи в інтернет-магазин Drossel.ua, ви можете розраховувати на високу якість і привабливу ціну.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста