Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

27.08.2019
Якість автосвітла може стати вирішальним фактором в екстремальній ситуації на дорозі, тому підходити до вибору джерела освітлення у свій транспортний засіб необхідно максимально серйозно. Світлодіодні лампи Sho-me із серії F1 - це саме той варіант, який не тільки не підведе вас у найбільш невідповідний момент, а й забезпечуватиме стабільне освітлення під час кожної поїздки.   До уваги автомобілістів представлені наступні LED лампи: Sho-Me F1 H4 30W; Sho-Me F1 H7 26W; Sho-Me F1 H8 / H11 26W; Sho-Me F1 HВ4 (9006) 26W. Світлодіод з цоколем H4 призначений для інсталяції у фари головного освітлення (ближнє та дальнє світло), а інші джерела освітлення Sho-me F1 з однаковим успіхом можуть бути встановлені як у фари головного світла, так і у протитуманки.
19.08.2019
Сьогодні виробники автомобільних девайсів відверто балують автомобілістів різноманітністю асортименту, а спрямовано це на те, щоб зробити процес експлуатації транспортного засобу максимально комфортним та безпечним. Компанія Prime-X регулярно випускає практичні новинки, і цього разу вони пропонують камери переднього виду.   На нашому сайті автовласники знайдуть камери Prime-X двох типів: призначені для установки у радіаторну решітку та значок автомобіля. Завдяки такому розташуванню девайсу і широкому куту огляду в поле зору водія будуть потрапляти усі об'єкти, які розташовані на шляху авто.
12.08.2019
Дорога - це місце, що повно сюрпризів, але ці самі сюрпризи далеко не завжди відносяться до числа приємних, тому важливо бути готовим до будь-яких ситуацій, які можуть чекати під час поїздок. Пробите колесо - одна з найпоширеніших неприємностей, яку, однак, з легкістю можна усунути, маючи під рукою необхідний інструмент. Поспішаємо вам представити наші новинки: гідравлічні та механічні домкрати від компанії Lavita. Дані механізми відрізняються надійністю при підйомі, утриманні та фіксації автомобіля з метою проведення діагностики, технічного обслуговування, ремонтних і монтажних робіт.
05.08.2019
Якщо ви вирішили оснастити свій транспортний засіб камерою заднього огляду / фронтальною камерою, але синхронізувати її безпосередньо з заводським монітором не представляється можливим, ми пропонуємо звернути увагу на перехідники від виробника Connects.   За допомогою даних інтерфейсів ви зможете підключити камеру на автомобілях наступних марок (список моделей авто можна знайти на сторінці конкретного адаптеру): Mercedes Benz; BMW; Audi; Citroen; Peugeot; Ford. Ключовою особливістю відеоінтерфейсів Connects є наявність роз'єму HDMI, що служить для підключення смартфону безпосередньо до штатної магнітоли.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста