Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Зустрічайте новинки: яскраві LED лампи Sho-me F1

27.08.2019
Якість автосвітла може стати вирішальним фактором в екстремальній ситуації на дорозі, тому підходити до вибору джерела освітлення у свій транспортний засіб необхідно максимально серйозно. Світлодіодні лампи Sho-me із серії F1 - це саме той варіант, який не тільки не підведе вас у найбільш невідповідний момент, а й забезпечуватиме стабільне освітлення під час кожної поїздки.
 
До уваги автомобілістів представлені наступні LED лампи:
Світлодіод з цоколем H4 призначений для інсталяції у фари головного освітлення (ближнє та дальнє світло), а інші джерела освітлення Sho-me F1 з однаковим успіхом можуть бути встановлені як у фари головного світла, так і у протитуманки.
 
За підтримання оптимальної температури лед ламп Sho-me F1 відповідає пасивна система охолодження, що представлена ​​стрічковими елементами (кулер відсутній). Також передбачено наявність зовнішнього драйверу, завдяки якому конструкція світлодіодних ламп стала компактніше, а їх робота більш коректною.
 
Інтернет-магазин Drossel.ua пропонує автовласникам якісні LED лампи Sho-me з лінійки F1, купивши які ви не просто отримаєте надійний світлодіод, а й зможете раціонально вкласти свої кошти, адже ціна на товар є досить привабливою.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста