Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки серпня: гідравлічні та механічні домкрати Lavita

12.08.2019
Дорога - це місце, що повно сюрпризів, але ці самі сюрпризи далеко не завжди відносяться до числа приємних, тому важливо бути готовим до будь-яких ситуацій, які можуть чекати під час поїздок. Пробите колесо - одна з найпоширеніших неприємностей, яку, однак, з легкістю можна усунути, маючи під рукою необхідний інструмент. Поспішаємо вам представити наші новинки: гідравлічні та механічні домкрати від компанії Lavita.

Дані механізми відрізняються надійністю при підйомі, утриманні та фіксації автомобіля з метою проведення діагностики, технічного обслуговування, ремонтних і монтажних робіт. Деякі моделі можна сміливо використовувати у побутових умовах (під час ремонту, будівельних робіт). Домкрати Lavita виготовлені з якісних матеріалів, мають міцну конструкцію та зручні в експлуатації, тому в процесі взаємодії з ними у вас не виникне труднощів.
Наш асортимент пропонує три види домкратів Lavita: підкатний, пляшковий і ромбовидний. У нас ви знайдете механізми різної вантажопідйомності та висоти, що дозволить підібрати найбільш оптимальний варіант. Також є моделі з перемикачем для зміни режимів (підйом / опускання), зі знімним вантажним майданчиком, спеціальною трещіткою тощо.

Інтернет-магазин Drossel пропонує до уваги автовласників досить широке розмаїття домкратів від виробника Lavita. Тому, якщо ваш транспортний засіб не укомплектований таким практичним пристроєм, саме час купити його, тим більше що у нас на сайті можна вибрати модель з великого цінового діапазону.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста