Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки на сайті: адаптери Connects для підключення камери заднього / переднього виду + HDMI

05.08.2019
Якщо ви вирішили оснастити свій транспортний засіб камерою заднього огляду / фронтальною камерою, але синхронізувати її безпосередньо з заводським монітором не представляється можливим, ми пропонуємо звернути увагу на перехідники від виробника Connects.
 
За допомогою даних інтерфейсів ви зможете підключити камеру на автомобілях наступних марок (список моделей авто можна знайти на сторінці конкретного адаптеру):
  • Mercedes Benz;
  • BMW;
  • Audi;
  • Citroen;
  • Peugeot;
  • Ford.
Ключовою особливістю відеоінтерфейсів Connects є наявність роз'єму HDMI, що служить для підключення смартфону безпосередньо до штатної магнітоли. Завдяки даній опції ви зможете управляти різними додатками на телефоні з дисплею автомагнітоли. Наприклад, у вас буде можливість виводити на екран головного пристрою контент (відео, музику), використовувати навігаційні додатки для підвищення власного комфорту під час руху тощо.
 
Інтернет-магазин Drossel.ua реалізує адаптери від компанії Connects за актуальною ціною. Покупка на нашому сайті вигідна в усіх відношеннях, оскільки, крім приємної вартості, ви можете розраховувати на високу якість продукції та швидку доставку по Україні.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста