Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Prime-X радує новинками: камери переднього виду у радіаторну решітку / значок автомобіля

19.08.2019
Сьогодні виробники автомобільних девайсів відверто балують автомобілістів різноманітністю асортименту, а спрямовано це на те, щоб зробити процес експлуатації транспортного засобу максимально комфортним та безпечним. Компанія Prime-X регулярно випускає практичні новинки, і цього разу вони пропонують камери переднього виду.
 
На нашому сайті автовласники знайдуть камери Prime-X двох типів: призначені для установки у радіаторну решітку та значок автомобіля. Завдяки такому розташуванню девайсу і широкому куту огляду в поле зору водія будуть потрапляти усі об'єкти, які розташовані на шляху авто.
Достатньо висока роздільна здатність зображення камер Prime-X та можливість роботи при мінімальній освітленості - запорука того, що не дуже великі об'єкти, які знаходяться на шляху авто, будуть добре помітні навіть у темний час. Корпус виробів захищений від впливу агресивних зовнішніх факторів у вигляді вологи, пилу і т.п.
 
Примітка:
 
Моделі не оснащені паркувальною розміткою.
 
Інтернет-магазин Drossel.ua реалізує камери для автомобіля за оптимальною ціною. Якщо перед покупкою ви бажаєте отримати більш детальну інформацію стосовно товару, зв'яжіться з нашими менеджерами.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста