Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

25.05.2020
Наші сьогоднішні новинки - амортизатори капота є практичними аксесуарами, які будуть незамінні при роботі з підкапотним простором. Упори від компанії Euro-Upor стануть гідною альтернативою штатному амортизатору капота і будуть спідручні у разі його відсутності в заводській комплектації транспортного засобу. Наш асортимент пропонує амортизатори капота Euro-Upor, які підходять для використання з певними моделями автомобілів, та, встановлюючись у штатні місця, не вимагають додаткового свердління і не порушують зазорів кузовних панелей.   Упори Euro-Upor відрізняються міцністю конструкції, забезпечуючи підняття, легке закриття та надійну фіксацію капота у відкритому положенні.
18.05.2020
У нашому новому розділі на вас чекає низка запчастин, які дозволять зробити процес експлуатації автомобіля більш надійним, комфортним і безпечним. Оливні, паливні, повітряні й салонні фільтри, які представлено в асортименті, стануть якісною заміною деталям, що передбачені штатною комплектацією авто.   Оливні фільтри служать для усунення різних небажаних часток (сажа, нагар, конденсат, продукти зносу елементів двигуна). При роботі двигуна є ризик потрапляння шкідливих домішок, які несе з собою олива, проте, оснастивши його такою запчастиною, можна перегородити шлях навіть найменшим із них.
12.05.2020
Для багатьох автомобілістів підтримка транспортного засобу в належному вигляді є обов'язковою процедурою у обслуговуванні свого автомобіля. Сьогодні ми готові запропонувати вам новинку - косметику від польського виробника Tenzi, завдяки якій ви зможете успішно справлятися з цією задачею та милуватися своїм авто як зовні, так і, сідаючи за кермо.   Широка різноманітність очищувачів для обробки різних поверхонь, починаючи стеклами та дзеркалами і закінчуючи текстилем з килимовими покриттями. Деякі з поліролей Tenzi, що представлені на нашому сайті, призначені для кузову, інші - для приладової панелі, а також у наявності засоби, які служать для чорніння шин та пластику.
04.05.2020
Важко переоцінити значимість автомобільного освітлення у процесі поїздок (особливо нічних). Якість автосвітла - це не тільки питання комфорту під час подорожей, а й запорука безпеки водія, його пасажирів та інших учасників дорожнього руху. Сучасний ринок сповнений безліччю різних "світлових" рішень, однак сьогодні ми висуваємо свого кандидата - світлодіоди Prime-X S Pro.   LED лампи Prime-X, які належать до нової серії S Pro, представлені на сайті у 9 цоколях: H1, H3. H4, H7, H11, H13, HB3 (9005), HB4 (9006), HIR2 (9012).   Дані джерела освітлення з температурою 5000K випромінюють приємне денне світло, яке надмірно не навантажує очі навіть при тривалому перебуванні за кермом у темний час.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста