Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Поповнення асортименту: автомобільна косметика від польського бренду Tenzi

12.05.2020
Для багатьох автомобілістів підтримка транспортного засобу в належному вигляді є обов'язковою процедурою у обслуговуванні свого автомобіля. Сьогодні ми готові запропонувати вам новинку - косметику від польського виробника Tenzi, завдяки якій ви зможете успішно справлятися з цією задачею та милуватися своїм авто як зовні, так і, сідаючи за кермо.
 
Широка різноманітність очищувачів для обробки різних поверхонь, починаючи стеклами та дзеркалами і закінчуючи текстилем з килимовими покриттями. Деякі з поліролей Tenzi, що представлені на нашому сайті, призначені для кузову, інші - для приладової панелі, а також у наявності засоби, які служать для чорніння шин та пластику.
 
Крім того, у нас ви знайдете кілька видів автомобільних шампунів і активну піну різного призначення. Віск та різні склади, що містять його, від компанії Tenzi допоможуть захистити лакофарбове покриття від негативних впливів навколишнього середовища. Для підтримки ароматної атмосфери у салоні обов'язково скористайтеся освіжувачем.
 
 
Серед захисних покриттів бренду Tenzi ви знайдете засоби для ЛФП, скляних поверхонь, Nano-молочко для гумових і пластикових деталей, кондиціонер для шкіри та багато іншого. Крім цього, в асортименті є керамічні й кварцові покриття.
 
Інтернет-магазин Drossel.ua реалізує автокосметику Tenzi у широкому ціновому діапазоні. Покупка на нашому сайті - це захід, вигідний в усіх відношеннях, оскільки ми організуємо швидку доставку в будь-яку точку України, надаємо консультацію, а також до вашої уваги - відгуки інших автовласників.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста