Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Травневі новинки 2020: світлодіодні лампи для авто Prime-X S Pro

04.05.2020
Важко переоцінити значимість автомобільного освітлення у процесі поїздок (особливо нічних). Якість автосвітла - це не тільки питання комфорту під час подорожей, а й запорука безпеки водія, його пасажирів та інших учасників дорожнього руху. Сучасний ринок сповнений безліччю різних "світлових" рішень, однак сьогодні ми висуваємо свого кандидата - світлодіоди Prime-X S Pro.
 
LED лампи Prime-X, які належать до нової серії S Pro, представлені на сайті у 9 цоколях: H1, H3. H4, H7, H11, H13, HB3 (9005), HB4 (9006), HIR2 (9012).
 
Дані джерела освітлення з температурою 5000K випромінюють приємне денне світло, яке надмірно не навантажує очі навіть при тривалому перебуванні за кермом у темний час. Світлодіодні лампи підходять для монтажу як у легкові авто, так і у вантажний транспорт, оскільки їх робоча напруга знаходиться в діапазоні від 12 до 24V.
 
Автолампи Prime-X S Pro передбачають активну систему охолодження (кулер + радіатор), яка відповідає за своєчасне відведення надлишкової теплової енергії назовні. Завдяки інтегрованому драйверу робота джерел світла відрізняється надійністю й стабільністю, тому вони не підведуть вас у невідповідний момент.

 
 

Особливості та характеристики:
  • клас вологозахисту - IP67;
  • корпус виготовлено із алюмінію;
  • оснащені оригінальними діодами Lattice;
  • EMC фільтри усувають перешкоди на радіо;
  • рівень потужності, що споживається, становить 28W.
В інтернет-магазині Drossel ціна на світлодіоди Prime-X S Pro є більш ніж доступною. Обов'язкова умова під час покупки на нашому сайті - оперативна доставка по всій території України, а також, звернувшись до нас, можна розраховувати на вичерпну консультацію менеджерів і ознайомитись з численними відгуками інших автовласників.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста