Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки на сайті: амортизатори (упори) капота від бренду Euro-Upor

25.05.2020
Наші сьогоднішні новинки - амортизатори капота є практичними аксесуарами, які будуть незамінні при роботі з підкапотним простором. Упори від компанії Euro-Upor стануть гідною альтернативою штатному амортизатору капота і будуть спідручні у разі його відсутності в заводській комплектації транспортного засобу.
Наш асортимент пропонує амортизатори капота Euro-Upor, які підходять для використання з певними моделями автомобілів, та, встановлюючись у штатні місця, не вимагають додаткового свердління і не порушують зазорів кузовних панелей.
 
Упори Euro-Upor відрізняються міцністю конструкції, забезпечуючи підняття, легке закриття та надійну фіксацію капота у відкритому положенні. Такі аксесуари дозволять заощадити час, запобігти забрудненню одягу й рук, що особливо актуально у зимовий період.

 
Ціна на амортизатори капота Euro-Upor в інтернет-магазині Drossel є достатньо привабливою, а завдяки швидкій доставці незабаром після покупки товар буде у вас. Якщо ви бажаєте отримати більш детальну інформацію, зв'яжіться з нашими менеджерами або ознайомтеся з відгуками інших українських автовласників.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста