Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новий розділ на Drossel.ua: оливні, паливні, повітряні та салонні фільтри для вашого автомобіля

18.05.2020
У нашому новому розділі на вас чекає низка запчастин, які дозволять зробити процес експлуатації автомобіля більш надійним, комфортним і безпечним. Оливні, паливні, повітряні й салонні фільтри, які представлено в асортименті, стануть якісною заміною деталям, що передбачені штатною комплектацією авто.
 
Оливні фільтри служать для усунення різних небажаних часток (сажа, нагар, конденсат, продукти зносу елементів двигуна). При роботі двигуна є ризик потрапляння шкідливих домішок, які несе з собою олива, проте, оснастивши його такою запчастиною, можна перегородити шлях навіть найменшим із них.
 
Що стосується паливних фільтрів, то їх цільова функція також полягає у "блокуванні" сторонніх часток на зразок іржі, пилу і т.д., які з'являються під час виробництва та дистрибуції дизельного і бензинового палива. Деталь захистить паливну систему двигуна від передчасного зносу. Підходить для систем LPG.
Ключовою задачею повітряних фільтрів є очищення повітря перед його подачею у систему пуску. Така запчастина затримує небажані компоненти, завдяки чому чисте повітря, що надходить у камеру внутрішнього згоряння, сприяє поліпшенню продуктивності двигуна та уповільнює його старіння.

 

 
Призначення салонних фільтрів - очищення вуличного повітря, яке містить безліч шкідливих для людського організму домішок. "Спеціалізується" як на фізичних, так і на хімічних частках, тому ви зможете дихати на повні груди.

 
Купуючи фільтри в інтернет-магазині Drossel.ua, можна розраховувати на оптимальну цінову політику, оперативну доставку в будь-який регіон України та вичерпну консультацію менеджерів.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста