Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

27.04.2020
Сьогодні віртуальні полиці нашого сайту поповнили приналежності, які, якщо й не є спорядженням першої необхідності, то, вже точно, допоможуть у потрібний момент вирішити ряд невідкладних задач або як мінімум зроблять експлуатацію автомобіля більш комфортною. Йдеться про гідравлічні домкрати, буксирувальні троси та тримачі для мобільних пристроїв від виробника Carlife.   У першу чергу поговоримо про домкрати Carlife, адже спектр застосування цих вантажопідйомних механізмів досить широкий і важко переоцінити їх значимість під час виконання різних робіт, будь то технічне обслуговування транспортного засобу або його ремонт.
21.04.2020
Лакофарбове покриття автомобіля є делікатною поверхнею, яка вимагає особливого "відношення". Сучасний ринок пропонує безліч рішень, що дозволяють підтримувати ЛФП у належному стані. Одне із них - професійна косметика Menzerna, яка сьогодні поповнила наш асортимент. У нас продукція цього виробника представлена ​​в широкому розмаїтті. У наявності полірувальні пасти Menzerna різного типу: однокрокові; багатокрокові; дрібнозернисті; високоабразивні; середньоабразивні; антиголограмні; матуюча і т.д. Окремо слід відзначити полірувальну пасту Menzerna, яка "спеціалізується" на металевих поверхнях (кольорові та чорні метали, нержавіюча сталь, хром, латунь, мідь, срібло) і пластику.
14.04.2020
Використання гаджетів під час поїздки - це досить незручна процедура, яка часом може спровокувати непередбачені обставини на зразок ДТП. Автотримачі БЕЛАВТО дозволять зробити процес взаємодії з мобільними пристроями більш комфортним та безпечним. Девайс, який встановлено за допомогою даного аксесуару, буде завжди залишатись доступним для очей, тому вам не потрібно відволікатися від водіння.   У нашому асортименті представлено тримачі, що призначені для надійного кріплення телефону й планшета у салоні автомобіля. З їх допомогою ви зможете розмістити свій гаджет на торпедо і лобовому склі, а також у наявності є моделі для фіксації на підголівнику сидіння та решітці кондиціонеру.
06.04.2020
Автомобіль - це свого роду організм, для "здорового" функціонування якого необхідна злагоджена робота всіх його частин. Так ось кріпильну фурнітуру можна назвати клітиною, яка є невід'ємним та незамінним елементом машини. А для своєчасної профілактики різних неполадок під час технічного обслуговування або за фактом їх виникнення необхідний якісний інструмент. Сьогодні на просторах нашого сайту з'явилася продукція даного типу, а детальніше стосовно неї ви зможете дізнатися нижче.   Почнемо з інструменту для СТО, який представлено набором для рульових тяг, комплектом універсальних знімачів для демонтажу підшипників, шківів і шестерень, набором рихтувальних молотків для відновлення форми пошкоджених поверхонь кузова, а також комплектом для зняття вітрового скла.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста