Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Menzerna - професійна автокосметика з Німеччини. Вже у продажу!

21.04.2020
Лакофарбове покриття автомобіля є делікатною поверхнею, яка вимагає особливого "відношення". Сучасний ринок пропонує безліч рішень, що дозволяють підтримувати ЛФП у належному стані. Одне із них - професійна косметика Menzerna, яка сьогодні поповнила наш асортимент.

У нас продукція цього виробника представлена ​​в широкому розмаїтті. У наявності полірувальні пасти Menzerna різного типу:
  • однокрокові;
  • багатокрокові;
  • дрібнозернисті;
  • високоабразивні;
  • середньоабразивні;
  • антиголограмні;
  • матуюча і т.д.
Окремо слід відзначити полірувальну пасту Menzerna, яка "спеціалізується" на металевих поверхнях (кольорові та чорні метали, нержавіюча сталь, хром, латунь, мідь, срібло) і пластику.
 
Часто довкілля буває вкрай "жорстоким" по відношенню до лакофарбового покриття авто, тому в цілях його захисту від агресивних зовнішніх факторів варто озброїтись полімерним консервантом або захисним воском від компанії Menzerna.
 
Крім цього, на просторах нашого сайту ви знайдете засіб для видалення різних забруднень та знежирення ЛФП. Спрей-очищувач Menzerna м'яко впливає на ділянку, що обробляється, і не спричиняє зміну кольору.

Автокосметика Menzerna, що реалізується інтернет-магазином Drossel.ua, - це втілення високої німецької якості, яка, однак, не йде врозріз з оптимальною українською ціновою політикою. Купуючи автомобільну косметику у нас, автомобілісти можуть розраховувати на швидку доставку в будь-яку точку країни та вичерпну консультацію з питань, що вас цікавлять.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста