Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Розширюємо асортимент: у продаж надійшли інструменти для СТО і кріпильна фурнітура для авто

06.04.2020
Автомобіль - це свого роду організм, для "здорового" функціонування якого необхідна злагоджена робота всіх його частин. Так ось кріпильну фурнітуру можна назвати клітиною, яка є невід'ємним та незамінним елементом машини. А для своєчасної профілактики різних неполадок під час технічного обслуговування або за фактом їх виникнення необхідний якісний інструмент. Сьогодні на просторах нашого сайту з'явилася продукція даного типу, а детальніше стосовно неї ви зможете дізнатися нижче.
 
Почнемо з інструменту для СТО, який представлено набором для рульових тяг, комплектом універсальних знімачів для демонтажу підшипників, шківів і шестерень, набором рихтувальних молотків для відновлення форми пошкоджених поверхонь кузова, а також комплектом для зняття вітрового скла. Дані приналежності з однаковим успіхом можуть використовуватись як на автосервісах, так і у побутових умовах.
 
 
Вибір автомобільної фурнітури рясніє широким розмаїттям. Ми пропонуємо набори внутрішніх та зовнішніх стопорних кілець, комплекти нержавіючих гайок, набори гвинтів, комплекти шайб, набори кілець ущільнювачів. Є кріпильні деталі різних розмірів, які виготовлені з різних матеріалів.
 
 
Наш асортимент помітно збагатився з надходженням даної продукції, відкривши тим самим перед автомобілістом більш обширні можливості для вибору. Оптимальна ціна, швидка доставка, багаточисленні відгуки та кваліфікована консультація - це ті переваги, якими може похвалитися інтернет-магазин Drossel.ua.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста