Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки від БЕЛАВТО: автомобільні тримачі для мобільних пристроїв (телефонів, планшетів)

14.04.2020
Використання гаджетів під час поїздки - це досить незручна процедура, яка часом може спровокувати непередбачені обставини на зразок ДТП. Автотримачі БЕЛАВТО дозволять зробити процес взаємодії з мобільними пристроями більш комфортним та безпечним. Девайс, який встановлено за допомогою даного аксесуару, буде завжди залишатись доступним для очей, тому вам не потрібно відволікатися від водіння.
 

У нашому асортименті представлено тримачі, що призначені для надійного кріплення телефону й планшета у салоні автомобіля. З їх допомогою ви зможете розмістити свій гаджет на торпедо і лобовому склі, а також у наявності є моделі для фіксації на підголівнику сидіння та решітці кондиціонеру.
 
На сайті ви знайдете автомобільні тримачі БЕЛАВТО, які оснащені різними типами кріплення. Так, до вашої уваги запропоновано аксесуари з вакуумною присоскою, магнітом і т.д. Крім того, деякі автотримачі мають можливість повороту, що допоможе вибрати найбільш оптимальне положення.
 
 
Якщо у вас виникають незручності під час використання мобільних пристроїв у процесі їзди та вам не байдуже питання безпеки на дорозі, то придбати автомобільний тримач БЕЛАВТО буде вірним рішенням. Приваблива цінова політика, оперативна доставка по всій території України та актуальні відгуки інших автовласників - все це переваги, які супроводжують покупку в інтернет-магазин Drossel.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста