Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки від бренду Carlife: гідравлічні домкрати, буксирувальні троси і тримачі для мобільних пристроїв

27.04.2020
Сьогодні віртуальні полиці нашого сайту поповнили приналежності, які, якщо й не є спорядженням першої необхідності, то, вже точно, допоможуть у потрібний момент вирішити ряд невідкладних задач або як мінімум зроблять експлуатацію автомобіля більш комфортною. Йдеться про гідравлічні домкрати, буксирувальні троси та тримачі для мобільних пристроїв від виробника Carlife.
 
У першу чергу поговоримо про домкрати Carlife, адже спектр застосування цих вантажопідйомних механізмів досить широкий і важко переоцінити їх значимість під час виконання різних робіт, будь то технічне обслуговування транспортного засобу або його ремонт. Дані пристрої мають різну вантажопідйомність, але об'єднує їх максимальна зручність при використанні та продумана ергономічна конструкція. На вибір представлено моделі, які постачаються в картонних коробках, а також упаковані у пластикові кейси.
 


Далі варто сказати про таку практичну альтернативу евакуатору, як буксирувальні троси від компанії Carlife. Ці вироби різної довжини й з різним тяговим зусиллям забезпечують надійне жорстке / гнучке зчеплення завдяки звичайним металевим крюкам або гачкам-карабінам (тип кріплення залежить від моделі). Стрічкові троси згортаються в компактний моток та запросто поміщаються у багажник. Усі приналежності мають яскравий колір, що дозволяє позначити авто для інших учасників дорожнього руху навіть при слабкому освітленні.

 
 

Спеціальна пропозиція для ваших гаджетів - автотримачі Carlife на вітрове скло і торпедо. Аксесуар фіксується за допомогою присоски у найбільш зручному для вас місці, а на нього, у свою чергу, кріпиться телефон, завдяки чому мобільний пристрій завжди буде у вас перед очима та не знадобиться регулярно відволікатись від водіння, нахиляючи голову вниз. Передбачено два положення фіксації й можливість повороту на 360°.
 
 
Купуйте продукцію бренду Carlife в інтернет-магазині Drossel.ua, оскільки ми пропонуємо конкурентну ціну, організуємо оперативну доставку в будь-який регіон України й консультуємо з усіх питань, що вас цікавлять.


Читать другие новости...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста