Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Автосигналізація Pandora DXL 5000L Slave з GSM/GPRS

Pandora DXL 5000L Slave без сирены_1
Pandora DXL 5000L Slave без сирены_2
Pandora DXL 5000L Slave без сирены_3
Pandora DXL 5000L Slave без сирены_4
Код товару: 15552
Арт.: 301394
відгуків(0) Оценка 0
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Сигналізація Pandora DXL 5000L Slave з'явилася в зв'язку з ребрендингом моделі Pandora DXL-5000S, в якій був англомовний і російський інтерфейс. Для країн Європейського Союзу її маркують з індексом Pandora SXL-5000L SLAVE. Є GSM/GPS модуль і бездротовий модуль RHM і технологія безключового обходу іммобілайзера - CLONE, яка дозволяє реалізувати автоматичний або дистанційний запуск двигуна.
 
Автосигналізацію Pandora DXL 5000L Slave можна сміливо назвати сучасним протиугінним телеметричним комплексом. Вона є новітньою розробкою серед систем безпеки і флагманською моделлю в порівнянні з іншими охоронними системами Pandora. До цієї протиугінну систему увійшли всі найважливіші функції попередників і більш молодших моделей, а також були додані нові оригінальні рішення. Автомобілісти, які купують сигналізацію Pandora DXL 5000L відзначають, що ціна сигналізації Pandora DXL 5000L повністю виправдана її функціоналом.
 
Способи керування автосигналізацією:
  • За допомогою брелока LCDD-468
  • За допомогою брелока без дисплея R-468
  • За допомогою годинником-брелоком RW-04 + (Опція)
  • Бездротовою міткою IS-760
  • За допомогою телефону, в тоновому режимі
  • За допомогою Android або IOS програми
  • За допомогою інтернет-ресурсу Pro.p-n
  • За допомогою штатного брелока в режимі Slave
Автоматичний і дистанційний запуск двигуна можливий без застосування будь-яких обхідних штатний іммобілайзер пристроїв і без необхідності залишення "рідного" ключа в ньому. Завдяки технології Cloning Ви зможете здійснювати дистанційний запуск двигуна без будь-якого ризику (сигналізація поставляється разом з модулем автозапуску RMD-8 в комплекті). Наявність 16-ти зонної охорони (всі активні), вбудованого іммобілайзера і безлічі телеметричних опцій.
 
Платформа базового блоку DXL-5000 S проведена із застосуванням електронних схем, які мають абсолютно нові інтегральні трансивери, вузькосмугових фільтрів, які мають смугу пропускання 2,5 кГц і забезпечують стабільність зв'язку в "засмічених" GSM-мережах, Wi-Fi, радіостанціями і ін. зонах ефіру. Це дозволяє отримати неймовірну дальність радіосигналу, що посилається від RFM-модуля (антени) брелоку при частоті передачі даних 868 МГц.
 
Дана модель сигналізації використовує іншу платформу базового брелока на відміну від DXL-5000 і має іншу комплектацію. В її комплект входить модуль автозапуску RMD-8, що має більше силових реле і таймерних каналів на відміну від модуля RMD-6. Також в комплект протиугінної системи входить GPS-приймач NAV-035, який забезпечує отримання точного місця розташування автомобіля.
 
На відміну від попередньої моделі, яка комплектувалася радіомітками IS-750 v2, ця версія комплектується двома бездротовими радіомітками IS-760. Також пристрій оснащений бездротовим радіореле RR-102 і комплектується новим радіомодулем моторного відсіку RHM-03.
 
Можливість установки системи на будь-які сучасні автомобілі через цифрову шину:
Платформа центрального блоку даної сигналізації має підтримку всіх цифрових шин автомобіля (W-Bus, K-Bus, P-Bus, K-line, LIN, 2xCAN). Завдяки наявності модуля розширення RHM-03, є можливість керування додатковими модулями через захищений радіоканал (частота 2,4 ГГц). Також завдяки бездротовому зв'язку, яку забезпечує цей модуль практично не потрібне втручання в електропроводку авто. Модулі моторного відсіку RHM входять тільки в комплекти топових моделей Pandora.
 
Протиугінні характеристики, інтегрований іммобілайзер і бездротове реле, блокування двигуна:
Надійний протиугінний захист гарантується наявністю вбудованого іммобілайзера з двома бездротовими мітками IS-760 і бездротового радіокерованого реле PR-102, що входить в комплект. Брелок і система обмінюються даними в частотному діапазоні 2,4 ГГц через захищений радіоканал, що забезпечує надвисоку надійність. В реальних умовах робота іммобілайзера відбувається наступним чином: Під час включення запалювання відбувається перевірка знаходження мітки в радіусі і в разі якщо її поруч немає, то запуск двигуна відразу блокується. У разі установки тільки радіокерованих реле, мотор блокується тільки при визначенні датчиком руху авто з місця. Виходячи з вищесказаного, можна забезпечити своє авто додатковим захистом як за допомогою проводового, так і безпровідного радіореле прихованого блокування. Дана антирозбійна система дозволяє кілька радіореле (до 4 штук, одне йде в комплекті - RR-102).
 
GPS-ресивер Nav-035, вбудований GSM/GPRS-модуль, Активна охорона:
Завдяки зв'язку GSM забезпечується безперервна перевірка стану Вашого авто в зоні покриття мобільного оператора, який Ви для цього придбали. Перевірка інформації, перегляд історії, виконання налаштувань системи можна з будь-яких сучасних смартфонів / планшетів, магнітол та ін. Використовуючи GPRS зв'язок, можна користуватися Інтернет ресурсом pro.pn - увійти в свій особистий кабінет, в якому зберігаються всі дані про спрацювання системи, карти Вашого пересування (дані отримує GPS-ресвер NAV-035). Примітно, що інтерфейс перегляду карт маршруту свого авто наочно представлений на відміну від більшості конкуруючих девайсів. Як відомо, зловмисники користуються дорогими пристроями, що глушить канал GSM. Для вирішення даної проблеми, інженерам Alarm-Trade довелося неабияк постаратися, але вони створили дуже корисну функцію, яка називається "Активна охорона". Як тільки Ви активуєте цю функцію, зв'язок GSM починає підтримуватися як між Вашим телефоном і центальной блоком, а й з серверами сервісу pro.p-n. В налаштуваннях можна задати тимчасові інтервали, через які система буде посилати сигнали на сервер, а якщо зв'язку немає, то на телефон власника прийде sms-повідомлення з вмістом: "зв'язок з системою втрачений". Підтримка цієї функції є тільки у телеметричних систем Pandora класу Premium, причому конкуренти просто не мають чогось подібного.
 
Способи керування автомобільною охоронною системою Pandora DXL 5000L Slave:
Класичним способом є керування і сповіщення на брелок. У комплект з даною системою входять брелоки R-468 (односторонній кнопковий, без РК-дисплея) і LCDD-468 (брелок зі зворотним зв'язком і РК-дисплеєм). В обох брелоках реалізований діалоговий алгоритм кодування, вони стійкі до перешкод і мають RFM-модуль сигналізації, що добре для міських умов. Основний брелок ДК LCDD-468 має 34 світлових індикатора, що забезпечують власника підвищеною інформативністю. У цих же цілях брелок має 16 мелодій, які відповідають різним подіям. У разі виникнення неприємностей, окремо є кнопка SOS, після натискання на яку буде вислано повідомлення рідним і спецслужбам разом з останніми зафіксованими координатами авто (можна запрограмувати кілька телефонних номерів).

Також, у разі ДТП повідомлення відбувається в автоматичному режимі. Другий брелок R-468 не має зворотного зв'язку, але наділений трьома кнопками і індикатором. Він служить для постановки / зняття з охорони. Також додатковий брелок може відкрити багажник авто без зняття його з режиму охорони. Якщо брелок знаходиться поза зоною покриття, всі повідомлення будуть приходити на мобільний телефон, зареєстрований в системі. Для мобільних операційних систем iOS і Android розроблений додаток, після установки якого Ви зможете керувати сигналізацією прямо через телефон. Власник може зайти на ресурс proю.p-n. в спеціально розроблений особистий кабінет. З нього Ви можете налаштовувати, керувати системою, дивитися історію подій і детальний маршрут Вашого авто. Дані для входу в особистий кабінет вказані в скетч-картці, що йде в комплекті. Важливо відзначити, що при її втраті необхідна заміна центрального блоку сигналізації в сервісному центрі.
 
Додаткова інформація:
  • Можливість підключення по LIN/CAN/2xCAN-шинам;
  • Максимальний радіус для отримання сповіщень 900-2200 метрів;
  • Максимальний радіус для керування 300-900 метрів;
  • Діалоговий код;
  • Наявність кнопки SOS;
  • Наявність режимів "паніка" і "тиха охорона", і функції активної охорони;
  • Автоматичне включення режиму охорони;
  • Запізнення активації охорони;
  • Наявність інтегрованого іммобілайзера;
  • Наявність модуля GSM;
  • Визначення LBS з базових станцій;
  • Можливість отримання координат GPS;
  • Можливість керування в підпорядкованому режимі (Slave) з доп-захистом по радіомітці;
  • Наявність турботаймера і передпускового нагрівача і керування;
  • Можливість контролю рівня палива;
  • Наявність акселерометра;
  • Можливість аварійно деактивувати сігналазіцію через ПІН-код;
  • Сервісний режим;
  • Можливість керування склопідйомниками (DWM-210, DWM-502) і відкриттям багажника;
  • Можливість пошуку авто на стоянці.
Сигналізацію Pandora DXL 5000L Slave можна придбати в інтернет-магазині автотоварів Drossel з доставкою до Вас в місто.
Характеристики
Основні
Тип зв'язку GSM / GPRS
Кодування Диалоговый
Автозапуск двигуна Да
Турботаймер Да
Дистанційне відкриття багажника Да
Anti-Hi-Jack Да
CAN-модуль Да
GPS-модуль Так
GSM-модуль Да
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Тип зв'язку GSM / GPRS
Кодування Диалоговый
Автозапуск двигуна Да
Турботаймер Да
Дистанційне відкриття багажника Да
Anti-Hi-Jack Да
CAN-модуль Да
GPS-модуль Так
GSM-модуль Да
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
A.P.S. (1)
AMS (3)
Cayman (5)
Convoy (42)
Cyclone (29)
iCode (8)
Jaguar (9)
KGB (7)
MagnuM (27)
Pandora (44)
Python (3)
Reef (4)
RS (5)
Segura (1)
Sheriff (19)
Sigma (6)
Tiger (26)
Viper (5)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста