Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Автосигналізація Pandora LX 3297

Автосигнализация Pandora LX 3297
Автосигнализация Pandora LX 3297_2
Автосигнализация Pandora LX 3297_3
Автосигнализация Pandora LX 3297_4
Автосигнализация Pandora LX 3297_5
Код товару: 10973
Арт.: 301311
відгуків(0) Оценка 0
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Протиугінна система Pandora LX 3297 з лінійки Pandora Light - це найдешевша автосигналізація з автозапуском двигуна, розроблена для автомобілів з CAN-шиною. За своїм типом вона є двосторонньою з діалоговим не розкриваємим типом кодування. Оснащена багатоканальним радіотрактом, турботаймером, універсальним КАН-модулем. Характеризується низьким енергоспоживанням. Є можливість програмування сервісних функцій і оновлення прошивки через вбудований в блок керування miniUSB порт. За своєю функціональністю ця сигналізація є повним аналогом моделі DXL 3290. Відмінність полягає в новій модифікації брелока з РК-екраном LCD D074, розробленого на новій базі і відрізняється новою світлодіодною підсвіткою індикатора і більш високою енергоекономічністю. У радіотракті застосовується діалоговий AES-алгоритм з 128-бітовим кодуванням і 12 каналами зв'язку.
 
Автосигналізація Пандора ЛГ 3297 обладнана цифровим акселерометром з датчиками нахилу / удару / руху. Реалізовано понад захист від помилкових спрацювань. Також система оснащена тахометричним входом і цифровим датчиком температури двигуна. Є можливість реалізувати як дистанційний, так і автоматичний запуск автомобільного двигуна. Через КАН-інтерфейс даної системи можна також отримати інформацію про поточні оберти автодвигуна. На основному блоці керування розташовуються 5 реле по 20А, які служать для комутації запалювання, блокувань і інших ланцюгів, включаючи гальванично-розв'язані ланцюги. Варто відзначити, що в серії Pandora Light виключені роз'ємні з'єднання. Таке рішення було прийнято з метою підвищення надійності з'єднань, навантажених високими струмами.
 
У комплект сервісно-охоронної системи входить блок керування, основний брелок з РК-екраном, додатковий брелок з 3-ма кнопками, RF-модуль, триколірний індикатор стану, 2 кінцевих вимикача, кнопка Valet, керівництво по монтажу та експлуатації, монтажний комплект. Сирена в комплект не входить.
 
Переваги протиугінної системи Pandora LX 3297:
  • Індикація температури салону та двигуна;
  • Контроль напруги бортмережі;
  • Режим охорони з працюючим двигуном;
  • 11 незалежних охоронних зон;
  • Зв'язок з брелоком до 1,8 км (в умовах нормальної видимості);
  • Перегляд останніх 10 подій;
  • Зручне налаштування датчиків (дистанційне);
  • Батарейка типу AAA (до 6 місяців безпроблемної роботи).
Купити Pandora LX 3297 - двосторонню автосигналізацію з автозапуском двигуна можна за вигідною ціною в нашому інтернет-магазині. Корисні статті про протиугінні системи, відгуки про сигналізації Pandora, програма бонусів - все це є на нашому сайті Drossel! Доставка автомобільних сигналізацій здійснюється по всій Україні.
Характеристики
Основні
Тип зв'язку Двухсторонние
Кодування Диалоговое
Призначення Легковые авто
Автозапуск двигуна Да
Турботаймер Да
Дистанційне відкриття багажника Да
Anti-Hi-Jack Да
CAN-модуль Да
GPS-модуль Ні
GSM-модуль Нет
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Тип зв'язку Двухсторонние
Кодування Диалоговое
Призначення Легковые авто
Автозапуск двигуна Да
Турботаймер Да
Дистанційне відкриття багажника Да
Anti-Hi-Jack Да
CAN-модуль Да
GPS-модуль Ні
GSM-модуль Нет
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
A.P.S. (1)
AMS (3)
Cayman (5)
Convoy (42)
Cyclone (29)
iCode (8)
Jaguar (9)
KGB (7)
MagnuM (27)
Pandora (44)
Python (3)
Reef (4)
RS (5)
Segura (1)
Sheriff (19)
Sigma (6)
Tiger (26)
Viper (5)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста