Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Протиугінний-пошуковий навігаційний комплекс Pandora NAV-05

Противоугонно-поисковый навигационный комплекс Pandora NAV-05
Противоугонно-поисковый навигационный комплекс Pandora NAV-05_2
Противоугонно-поисковый навигационный комплекс Pandora NAV-05_3
Код товару: 10985
Арт.: 301323
відгуків(0) Оценка 0
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Pandora NAV-05 - інноваційний охоронно-протиугінний комплекс, призначений для надійного захисту автомобілів, мотоциклів і спецтехніки. Система працює в трьох режимах: "автономний маяк", "трекінг" і "охорона + захист від викрадення". У першому режимі Пандора НАВ-05 знаходиться в стані "сну", але коли настає час запрограмованого сеансу зв'язку, в системі активується GSM-модуль, який відправляє автовласникові інформацію про стан автомобіля і його координати. На протязі декількох хвилин GSM-модуль очікує SMS-команди від користувача або ж прямого дзвінка. Якщо автовласник відправляв SMS-команди раніше, система миттєво їх виконає. У режимі "автономного маяка" доступні різноманітні можливості з налагодження системи: тип оповіщення (SMS-повідомлення, відправка події на сервіс pro.p-on, проста активація сеансу зв'язку), періодичність та спосіб визначення координат автомобіля (LBS-система, Глонас/GPS ), а також додаткові умови, наприклад, спрацювання датчиків (вбудованих або додаткових). У режимі "трекінгу" система Pandora NAV-05 визначає запущений двигун (автоматично за рівнем зовнішнього живлення) і здійснює фіксацію, а потім і відправку історії переміщень транспортного засобу на сервіс pro.p-on. Тут варто відзначити високу "пандорівську" якість трекінгового промальовування, яке абсолютно недоступне виробам, що випускається конкурентами.
 
Охоронному й протиугінному режиму даного комплексу варто приділити окрему увагу. Система оснащена потужним і понад економічним радіотрактом 2,4 ГГц, який поєднує легендарну надійність фірмових іммобілайзерів Пандект і інноваційні технології 2014 року, які гарантують високу надійність багатоканального зв'язку і найвищу економічність. У комплект охоронно-сервісної системи включені 2 радіопозначки IS-850 і радіореле RR102 зі вбудованим датчиком руху. Термін служби батарейки міток становить до 1 року. Якщо мітки не розпізнано охоронною системою, в такому випадку Пандора блокує двигун усіма запрограмованими радіореле. Відзначимо, що блокування проводиться тільки в тому випадку, якщо датчик зареєстрував переміщення автомобіля. Плюс до цього, дана система володіє унікальним охоронним режимом, який не зустрічається ні в одному автономному маяку - після того, як автовласник йде з міткою, система активує інтегрований 3D акселерометр, відстежує зони руху, нахилу, сильного удару і зникнення живлення, і працює в повнофункціональному режимі з додатковим датчиком Pandora DMS-100. Говорячи простіше, система не тільки відправляє координати по будильнику або запиту, як це роблять прості маяки, а й реально охороняє транспортний засіб, а також повідомляє користувачеві про будь-якомий вплив на його автомобіль миттєвим SMS-повідомленням. Крім того, комплекс Pandora NAV-05 досить простий в монтажі і налаштуванні - потрібно підключити тільки два провода зовнішнього живлення базового блоку і радіореле. Також можна налаштувати автономну роботу системи в охоронному режимі, що особливо актуально для техніки з сезонною експлуатацією.
 
Бажаєте купити Pandora NAV-05 - охоронно-протиугінний комплекс з GPS і GSM інтерфейсами за найвигіднішою ціною в Україні? Замовляйте GPS-трекер через корзину нашого сайту або по телефону. Доставка автомобільних охоронно-сервісних систем проводиться по території всієї країни. Поради щодо вибору автосигналізації, приємні бонуси, відгуки про протиугінні системи Пандора - для Вас в нашому інтернет-магазині Drossel!
Характеристики
Основні
Тип зв'язку Двухсторонние
Кодування Диалоговое
Призначення Легковые авто, мотоциклы, спецтехника
Автозапуск двигуна Нет
Турботаймер Да
Дистанційне відкриття багажника Да
Anti-Hi-Jack Да
CAN-модуль Нет
GPS-модуль Так
GSM-модуль Да
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Тип зв'язку Двухсторонние
Кодування Диалоговое
Призначення Легковые авто, мотоциклы, спецтехника
Автозапуск двигуна Нет
Турботаймер Да
Дистанційне відкриття багажника Да
Anti-Hi-Jack Да
CAN-модуль Нет
GPS-модуль Так
GSM-модуль Да
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Автосигналізація Convoy MP-60D LCD
Автосигналізації
2 710 грн
Автосигналізація Eaglemaster E4 LCD
Автосигналізації
3 962 грн
Автосигналізація Sheriff ZX-750PRO
Автосигналізації
3 788 грн
Супутні товари
Комплект центрального замка Fantom CL-480
Центральні замки
570 грн
Інтерфейс склопідйомника Convoy CL-450 (на 4 скла)
Для автосигналізацій
462 грн
Сирена Fantom SC-1
Для автосигналізацій
120 грн
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
A.P.S. (1)
AMS (3)
Cayman (5)
Convoy (42)
Cyclone (29)
iCode (8)
Jaguar (9)
KGB (7)
MagnuM (27)
Pandora (44)
Python (3)
Reef (4)
RS (5)
Segura (1)
Sheriff (19)
Sigma (6)
Tiger (26)
Viper (5)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста