Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Автосигналізація Pandect X-1170

Автосигнализация Pandect X-1170
Код товару: 10975
Арт.: 301313
відгуків(0) Оценка 0
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Для тих, хто бажає обзавестися якісною протиугінною системою, ми рекомендуємо GSM автосигналізацію Pandect X-1170. Базою для реалізації даної системи послужила популярна модель Pandect X-1100. Відмінність від неї полягає в інтегруванні RMD-8 модуля, який в X-1100 моделі відсутній. Цей модуль працює з автосигналізацією Пандект Х-1170 по цифровій шині - він забезпечує додаткові 8 каналів, 3 з яких мають здатність навантаження до 20А, а 2 - до 1А. Перевага такого модуля особливо очевидна при інсталяції системи на автомобілі без CAN-шини. Модуль RMD-8 відкриває перед автовласником нові можливості: контроль роботи і температури двигуна, прогріву свічок накалу, селектора АКПП, положення стоянкового гальма і т.д.
 
Завдяки вбудованому GSM-модулю, керувати охоронно-сервісною системою можна з Вашого мобільного телефону. Не важливо, де і наскільки далеко від Вас знаходиться автомобіль, Ви завжди зможете отримати звіт про стан протиугінної системи і, при необхідності, передати їй будь-яку команду: поставити / зняти автомобіль з охорони, перевірити напругу акумулятора, переглянути історію подій, включити мікрофон, активувати систему "hands free", запустити / блокувати двигун, включити режим техобслуговування тощо. Повідомлення про спрацювання вбудованих датчиків нахилу / удару / руху також миттєво надходять на телефон користувача.
 
Протиугінний захист даної системи реалізовано за допомогою вбудованого іммобілайзера. Комплект автосигналізації включає реле блокування, яке керується мініатюрним брелоком-міткою. Щоб зняти блокування системи, автовласникові досить мати мітку при собі - як тільки він наблизитися до свого автомобіля, система зчитає сигнал і дозволить Вам відправитись в дорогу. Також доступний "hands free" режим, при якому брелок-мітка може керувати і блокуванням автомобільного двигуна, і центральним замком. Якщо ж мітка відсутня, система не дасть автомобілю зрушити з місця - двигун буде заблокований. Керувати цією автосигналізацією можна і своїм штатним ключем. При відкритті / закритті ЦЗ, захист Пандект, відповідно, теж буде відключатися / включатися. Мітку в даному випадку також рекомендується мати при собі.
 
Особливості протиугінною GSM системи Pandect X-1170:
  • Вбудований іммобілайзер з міткою;
  • Інтегровані датчики нахилу / удару / руху;
  • Діалогове кодування;
  • Керування в Slave-режимі;
  • Турботаймер;
  • Функція автозапуску;
  • CAN і GSM інтерфейси.
Купити Pandect X-1170 - GSM автосигналізацію за найкращою ціною в Україні можна в нашому інтернет-магазині автотоварів. На нашому сайті є також поради щодо вибору автомобільних сигналізацій та відгуки покупців про протиугінні системи Пандект. Можливо, ця інформація допоможе Вам вибрати найкращий варіант. Доставка автомобільних GSM сигналізацій проводиться по всій Україні.
Характеристики
Основні
Тип зв'язку Двухсторонние
Кодування Диалоговое
Призначення Легковые авто
Автозапуск двигуна Да
Турботаймер Да
Дистанційне відкриття багажника Да
Anti-Hi-Jack Да
CAN-модуль Да
GPS-модуль Ні
GSM-модуль Да
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Тип зв'язку Двухсторонние
Кодування Диалоговое
Призначення Легковые авто
Автозапуск двигуна Да
Турботаймер Да
Дистанційне відкриття багажника Да
Anti-Hi-Jack Да
CAN-модуль Да
GPS-модуль Ні
GSM-модуль Да
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
A.P.S. (1)
AMS (3)
Cayman (5)
Convoy (42)
Cyclone (29)
iCode (8)
Jaguar (9)
KGB (7)
MagnuM (27)
Pandora (44)
Python (3)
Reef (4)
RS (5)
Segura (1)
Sheriff (19)
Sigma (6)
Tiger (26)
Viper (5)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста