Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Автосигналізація Pandect X-1700

Автосигнализация Pandect X-1700
Автосигнализация Pandect X-1700_2
Автосигнализация Pandect X-1700_3
Код товару: 10977
Арт.: 301315
відгуків(0) Оценка 0
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис

Оновлена версія - Pandora DXL-1820L Slave


Pandect X-1700 - охоронно-протиугінна система з GSM-зв'язком, вбудованим іммобілайзером і зручним доступом до мобільних online-додатків. Особливість даної автосигналізації - рекордно малі розміри базового блоку, які зовсім трохи перевищують розмір поставляємих в комплекті протиугінних міток. Така мініатюрність, безумовно, відкриває для користувача широкі можливості по інсталяції автомобільної сигналізації. Дана система працює на Pandora Pro ядрі, оснащена цифровим 2CAN-контролером, має функцію автозапуску двигуна (для підключення потрібно RMD-8 модуль) і спец систему розпізнавання аварії. Плюс до цього, система Пандект Х-1700 може керувати передпусковим підігрівачем через аналогове підключення або по КАН-шині. Підтримується сервіс pro.p-on.ru, мобільні додатки Pandora Online (для смарфона Android), Pandora Pro (для смартфонів iOS) і Pandect Info, через які можна не тільки керувати налаштуваннями охоронно-сервісної системи, але і передавати різні команди.
 
Фактично дана система працює в двох режимах - в стандартному і "hands free". У стандартному режимі мітка служить помічником штатного радіоканалу і керує виключно блокуванням автомобільного двигуна. В "hands free" режимі для мітки доступне керування і двигуном, і центральним замком дверей. Мітки IS-760 характеризуються посиленим вологозахистом і мають товщину всього 5 мм! Корпус міток оснащений спеціальною кнопкою, яка служить для самостійного відключення охорони. Щоб повноцінно налаштувати функціонал системи, Ви зможете підключити блок керування до будь-якого ПК через вбудований порт miniUSB. Необхідні конфігурації для установки представлені в програмному комплексі Pandora Alarm Studio. У комплект автосигналізації входить базовий блок керування з вбудованим miniUSB портом, 2 мітки з шкіряним чохлом, світлодіодний індикатор, кнопка Valet, пластикова карта з персональним кодом, мікрофон, біпер, керівництво по експлуатації та монтажний комплект.
 
Переваги автосигналізації Pandect X-1700:
  • Інтегрований 2CAN-контролер;
  • Вбудований GSM-модуль (керування з телефону);
  • Підтримка інтернет-сервісів і мобільних додатків;
  • Вбудовані датчики удару, руху, нахилу;
  • Діалогове кодування;
  • Можливість керування системою в Slave-режимі;
  • Інноваційні мітки;
  • Турботаймер;
  • Опційне підключення модуля автозапуску, Глонас / GPS приймача і ін.
Купити автосигналізацію Pandect X-1700 можна через корзину нашого інтернет-магазину або в телефонному режимі. Наш сайт пропонує найнижчі ціни на системи Пандект в Україні, зручну доставку автосигналізацій, реальні відгуки про протиугінні системи, а також поради щодо вибору автомобільних сигналізацій. Замовляйте автосигналізації у нас і насолоджуйтеся 100% якістю і надійним захистом Вашого авто!
Характеристики
Основні
Тип зв'язку Двухсторонние
Кодування Диалоговое
Призначення Легковые авто
Автозапуск двигуна Опционально
Турботаймер Да
Дистанційне відкриття багажника Да
Anti-Hi-Jack Да
CAN-модуль Да
GPS-модуль Ні
GSM-модуль Да
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Тип зв'язку Двухсторонние
Кодування Диалоговое
Призначення Легковые авто
Автозапуск двигуна Опционально
Турботаймер Да
Дистанційне відкриття багажника Да
Anti-Hi-Jack Да
CAN-модуль Да
GPS-модуль Ні
GSM-модуль Да
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Комплект центрального замка Fantom CL-480
Центральні замки
570 грн
Інтерфейс склопідйомника Convoy CL-450 (на 4 скла)
Для автосигналізацій
462 грн
Сирена Fantom SC-1
Для автосигналізацій
120 грн
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
A.P.S. (1)
AMS (3)
Cayman (5)
Convoy (42)
Cyclone (29)
iCode (8)
Jaguar (9)
KGB (7)
MagnuM (27)
Pandora (44)
Python (3)
Reef (4)
RS (5)
Segura (1)
Sheriff (19)
Sigma (6)
Tiger (26)
Viper (5)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста