Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

30.09.2019
Настала осінь, а це "загрожує" атмосферними опадами, які можуть суттєво погіршити видимість під час їзди. Автодвірники у цю пору року стають більш затребуваними, тому необхідно приділити особливу увагу якості даних комплектуючих. У нашому асортименті з'явився гідний кандидат - щітки склоочисника Champion: каркасні двірники Champion; безкаркасні двірники Champion; гібридні двірники Champion; задні двірники Champion. Моделі каркасного типу відповідають якості оригінальних двірників, мають міцну конструкцію та відрізняються надійністю у процесі експлуатації.
23.09.2019
Прийшла осінь, день стає коротшим, усе частіше доводиться пересуватись у темряві, а це означає, що необхідність автосвітла неухильно зростає. Світлодіодні лампи останнім часом набирають усе більшу популярність на ринку, а клієнти нашого сайту все частіше надають перевагу продукції компанії Sho-Me, про яку далі і піде мова, адже з'явилися нові серії: G9.2 та G9.3.   LED лампи Sho-Me із серії G9.2 представлено у цоколях H1, H4, H7, H8 / H11 й HB4 (9006). Дані джерела освітлення обладнані 6 світлодіодними елементами типу CSP, які випромінюють комфортне денне світло з температурою 6000K.
17.09.2019
Світлодіодне освітлення користується широкою популярністю у водійських кругах, а лампи rVolt нерідко стають вибором наших клієнтів. Все це у сукупності з появою нових серій RR02 й RR02d (dual color) послужило приводом для публікації сьогоднішньої новини.   Лінійка RR02 представлена ​​LED лампами у наступних цоколях: H1, H3, H4, H7, H11, H13, H27, HB3 (9005), HB4 (9006), HB5 (9007) та HIR2 (9012). Дані джерела світла призначені для інсталяції у фари головного світла і протитуманки (більшість підходить для одних та для інших фар). Світлодіодні лампи передбачають наявність інтегрованого "розумного" драйверу з високою термостійкістю, який забезпечує їх стабільну роботу.
05.09.2019
Сьогодні компанія Chemical Guys представляє нові автомобільні освіжувачі з нотками оригінальності, а місцями і гумору, тому водіям зі специфічними "нюховими" вподобаннями варто ознайомитись з їх переліком.   Ароматизатор Chemical Guys On Tap Beer Scent з запахом пива - ідеальний варіант для палких прихильників цього напою, які люблять його трохи менше за своє авто і трохи більше, ніж свою дружину. Продукт комбінує запахи цитруса, меду й пшениці, що у кінцевому підсумку дозволяє наповнити салон хмільним ароматом.   Chemical Guys Crunchy Bacon Scent розроблений для тих, хто полюбляє смачно поїсти, адже після обробки поверхонь інтер'єру машини у ній витатиме аромат обсмаженого бекону.
03.09.2019
Сьогодні ми познайомимо вас з новинками від компанії Ring, наявність яких суттєво полегшить процес взаємодії з транспортним засобом.   Автопилосос Ring - це пристрій, при регулярному використанні якого ви зможете підтримувати чистоту у салоні. Висока потужність всмоктування, ретельне очищення та універсальність застосування - всі ці якості об'єднують автопилососи даного бренду. В асортименті бездротові моделі, пристрої, що оснащені LED підсвічуванням і т.п.   Якщо без пилососу автомобіліст ще здатний обійтися, то мати під рукою насос повинен абсолютно кожен.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста