Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Розширюємо асортимент двірників для авто: щітки склоочисника Champion вже у продажу!

30.09.2019
Настала осінь, а це "загрожує" атмосферними опадами, які можуть суттєво погіршити видимість під час їзди. Автодвірники у цю пору року стають більш затребуваними, тому необхідно приділити особливу увагу якості даних комплектуючих. У нашому асортименті з'явився гідний кандидат - щітки склоочисника Champion:
Моделі каркасного типу відповідають якості оригінальних двірників, мають міцну конструкцію та відрізняються надійністю у процесі експлуатації. На вибір автовласників щітки Champion зі спойлером і розпилювачем.

Безкаркасні вироби від компанії Champion з прецизійними ребрами жорсткості безшумно ковзають по поверхні скла й здатні забезпечити гарну видимість у будь-яку погоду та незалежно від швидкості пересування.
 
 
Гібридні щітки склоочисника Champion є вдалим поєднанням міцності каркасних комплектуючих і аеродинамічних показників безкаркасних двірників для авто.

Ключовою перевагою задніх щіток склоочисника Champion є наявність інтегрованого конектору, завдяки якому у вас не виникне жодних труднощів під час заміни.

Купуйте двірники Champion в інтернет-магазині Drossel.ua та будьте впевнені у якості придбаної продукції. Ми пропонуємо привабливу ціну, організуємо оперативну доставку і надаємо вичерпну консультацію.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста