Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки на сайті: автопилососи, компресори, зарядні пристрої та насоси від бренду Ring

03.09.2019
Сьогодні ми познайомимо вас з новинками від компанії Ring, наявність яких суттєво полегшить процес взаємодії з транспортним засобом.
 
Автопилосос Ring - це пристрій, при регулярному використанні якого ви зможете підтримувати чистоту у салоні. Висока потужність всмоктування, ретельне очищення та універсальність застосування - всі ці якості об'єднують автопилососи даного бренду. В асортименті бездротові моделі, пристрої, що оснащені LED підсвічуванням і т.п.
 
Якщо без пилососу автомобіліст ще здатний обійтися, то мати під рукою насос повинен абсолютно кожен. На сайті представлені однокамерні та двокамерні насоси Ring, які обладнані аналоговим манометром. Вироби виготовлені з якісних матеріалів і відрізняються стійкістю під час використання.
 
Вдосконаленим "побратимом" насосу є компресор, який дозволяє оперативно накачати автошини. Деякі компресори Ring мають функцію автостопу, тому при досягненні оптимальної позначки тиску в колесах підкачка автоматично припиняється. Є моделі, які оснащені світлодіодним ліхтарем. На усіх пристроях передбачено манометр.
 
Зарядні пристрої від виробника Ring призначені для роботи з акумуляторними батареями різного типу (гелеві, свинцево-кислотні, AMG, EFB і т.д.). Моделі, що ми пропонуємо, універсальні та сумісні з більшістю сучасних легкових машин. Деякі з них оснащені додатковими функціями на зразок захисту від короткого замикання, перевантажень і т.п.
 
Купуйте новинки від бренду Ring в інтернет-магазині Drossel. Висока якість товару, приємна ціна і швидка доставка по Україні - це ті переваги, у зв'язку з якими багато автовласників обирають саме нас.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста