Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Пиво, бекон та ... інші нові аромати освіжувачів для авто від Chemical Guys

05.09.2019
Сьогодні компанія Chemical Guys представляє нові автомобільні освіжувачі з нотками оригінальності, а місцями і гумору, тому водіям зі специфічними "нюховими" вподобаннями варто ознайомитись з їх переліком.
 
Ароматизатор Chemical Guys On Tap Beer Scent з запахом пива - ідеальний варіант для палких прихильників цього напою, які люблять його трохи менше за своє авто і трохи більше, ніж свою дружину. Продукт комбінує запахи цитруса, меду й пшениці, що у кінцевому підсумку дозволяє наповнити салон хмільним ароматом.
 
Chemical Guys Crunchy Bacon Scent розроблений для тих, хто полюбляє смачно поїсти, адже після обробки поверхонь інтер'єру машини у ній витатиме аромат обсмаженого бекону. Повністю усуває джерела неприємних запахів.
 
Далі за списком Fresh Glazed Doughnut Scent Premium Air Freshener and Odor Eliminator - освіжувач бренду Chemical Guys, який має запах солодкого пончику. Наявність активних ферментів у складі - запорука ліквідації небажаних запахів та бактерій.
 
Якщо ви не завжди встигаєте випити ранкову каву, то освіжувач Rides and Coffee Scent Premium Air Freshener and Odor Eliminator від виробника Кемікал Гайз з ароматом цього напою, що бадьорить - те, що вам потрібно.
 
Chemical Guys Fresh Cut Grass Scent Premium Air Freshener and Odor Eliminator - це препарат, який наповнить салон транспортного засобу ароматом свіжоскошеної трави.
 
Завершальним у даному переліку буде Chemical Guys Rico's Horchata Scent Premium Air Freshener and Odor Eliminator з запахом Орчата ("гібрид" кориці, молока та солодкої ванілі).
 
Купуючи ароматизатори американського бренду Кемікал Гайз в інтернет-магазин Drossel.ua, ви можете розраховувати на оптимальну цінову політику і швидку доставку по Україні.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста