Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

27.08.2018
Ми активно розширюємо лінійку засобів для професійного детейлінгу та раді представити вам новинку — засоби і аксесуари від італійського бренду Rupes. В інтернет-магазині Drossel тепер можна купити автокосметику, полірувальні круги та інші аксесуари, а також ексклюзивні набори для полірування.   Набори для полірування від Rupes   Унікальна пропозиція від бренду Rupes — набори для полірування, матування, шліфування та чищення. В один такий комплект входить полірувальна машинка, необхідні аксесуари та засоби для виконання того чи іншого виду робіт.
20.08.2018
Наш інтернет-магазин постійно стежить за оновленнями на ринку автосвітла для того, щоб запропонувати своїм клієнтам найкращі новинки. Тепер на нашому сайті можна придбати галогенні лампи від виробника зі світовим ім'ям — компанії Bosch. У нашому асортименті представлено найбільш популярні лінійки галогену від даного виробника.   Bosch Pure Light   Галогенові лампи серії Pure Light є стандартними джерелами світла, які без проблем стають у посадочне місце фар. Вони відрізняються високою надійністю і тривалим терміном служби. Галогенні лампи Bosch Pure Light — це вибір тих, хто надає перевагу виробам з перевіреним рівнем якості.
13.08.2018
Для тих, хто вважає за краще заливати у мотор свого улюбленого автомобілю якісні оливи, ми підготували оновлення асортименту моторних олив. Пропонуємо Вам продукцію від виробників олив, що вже давно популярні у всьому світі: Idemitsu, Areca, Jaytec.   Моторні оливи преміум класу від Idemitsu   Якщо бажаєте придбати по-справжньому якісний продукт, то Ваш вибір — це моторні оливи від японського бренду Idemitsu. Компанія Idemitsu Kosan Co., Ltd займає восьме місце у світі серед виробників олив для двигунів. Це друга  за обсягами виробництва нафтова компанія в Японії.
06.08.2018
Ми підготували для Вас чергове оновлення асортименту автокосметики. Новинки представлено такими популярними американськими брендами, як Meguiar's та Mothers, а також нашумілим південнокорейським брендом Bullsone. Всі товари є у наявності та доступні для покупки.   Новинки від бренду Meguiar's   Компанія Meguiar's заснована у 1901 році та ось вже 117 років продовжує радувати нас ексклюзивними продуктами для догляду за інтер'єром та екстер'єром авто. Ви можете сміливо замовляти будь-який засіб з їх асортименту — він гарантовано буде ефективним та економним.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста