Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Моторні оливи Idemitsu, Areca, Jaytec — для тих, хто цінує якість!

13.08.2018
Для тих, хто вважає за краще заливати у мотор свого улюбленого автомобілю якісні оливи, ми підготували оновлення асортименту моторних олив. Пропонуємо Вам продукцію від виробників олив, що вже давно популярні у всьому світі: Idemitsu, Areca, Jaytec.
 


Моторні оливи преміум класу від Idemitsu

 
Якщо бажаєте придбати по-справжньому якісний продукт, то Ваш вибір — це моторні оливи від японського бренду Idemitsu. Компанія Idemitsu Kosan Co., Ltd займає восьме місце у світі серед виробників олив для двигунів. Це друга  за обсягами виробництва нафтова компанія в Японії. Оливи Ідемітсу проходять повний цикл виробництва: від видобутку сировини до отримання готового продукту. Такий підхід дозволяє гарантувати стабільно високу якість продукції. Бренд популярний в Японії — у більшість японських автомобілів першим заливають саме оливу Idemitsu.
 


Оливи від кращого французького бренду Areca

 
Для тих, хто надає перевагу оливі з перевіреним рівнем якості, ми пропонуємо ще одну новинку — продукцію бренду Areca. Він є власністю провідного французького виробника змащувальних матеріалів Durand Production. Уся продукція під брендом Areca на 100% відповідає класифікацій ATIEL, CEC, ATC, ACEA. В основі складів лежать кращі компоненти, які гарантують високу ефективність олив.
 

Японські моторні оливи Jaytec

 
Ще один новий японський бренд на нашому сайті — Jaytec. Виробництво продукції під даним брендом здійснюється виключно на території Японії та відповідає всім місцевим стандартам. А як відомо, норми якості у даній країні одні з найсуворіших у світі.
 
В нашому інтернет-магазині представлено оливи-новинки, що відповідають широкому діапазону допусків і в’язкостей. Ви легко підберете собі оливу від виробника зі світовим ім'ям.
 

Купити продукцію можна у таких розділах:




Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста