Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Зустрічайте новинку — галогенні лампи Bosch

20.08.2018
Наш інтернет-магазин постійно стежить за оновленнями на ринку автосвітла для того, щоб запропонувати своїм клієнтам найкращі новинки. Тепер на нашому сайті можна придбати галогенні лампи від виробника зі світовим ім'ям — компанії Bosch. У нашому асортименті представлено найбільш популярні лінійки галогену від даного виробника.

 

Bosch Pure Light

 
Галогенові лампи серії Pure Light є стандартними джерелами світла, які без проблем стають у посадочне місце фар. Вони відрізняються високою надійністю і тривалим терміном служби. Галогенні лампи Bosch Pure Light — це вибір тих, хто надає перевагу виробам з перевіреним рівнем якості.
 

Bosch Longlife

 
Галоген серії Longlife працює у 3 рази довше та дає на 10% більше світла, ніж аналоги. Вироби можуть використовуватись у якості ламп денного світла і забезпечать Вашу безпеку у нічний час. Ми впевнені, що Вас приємно здивує довгий термін служби та надійність галогенних ламп із серії Bosch Longlife.
 

Bosch Plus

 
Якщо бажаєте купити галоген з підвищеною світловіддачею, то кращим вибором стануть лампи серії Bosch Plus. Вони забезпечують від 30 до 120% збільшення світла. Галогенки світять білим світлом у комфортному для очей відтінку. З галогеном Bosch Plus будь-яка нічна подорож буде безпечною.
 

Bosch Xenon Blue

 
Галогенові лампи Bosch Xenon Blue світять блакитним світлом. Вони створені для тих, хто надає перевагу холодному світлу. Насичений блакитний відтінок можна сміливо порівняти з ксеноном. Головна особливість ламп та серії Bosch Xenon Blue полягає в тому, що відтінок світла не змінюється у процесі експлуатації.
 

Bosch Xenon Silver

 
Галогенні лампи Bosch Xenon Silver випромінюють біле світло, що максимально наближене до природного освітлення. У порівнянні зі звичайним галогеном дає +50% до освітлення ділянки попереду авто. Джерела світла з серії Bosch Xenon Silver забезпечують чітку видимість на більшій відстані.
 

Bosch Rallye

 
Спеціалізований галоген серії Bosch Rallye не призначений для доріг загального користування, але є незамінним під час подорожей бездоріжжям. Завдяки підвищеній яскравості та дальності освітлення ви зможете вчасно помітити будь-які зміни рельєфу дороги.
 
 
В інтернет-магазині Drossel можна купити галогенні лампи Bosch:



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста