Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Професійний догляд за автомобілем від Rupes (Італія)

27.08.2018
Ми активно розширюємо лінійку засобів для професійного детейлінгу та раді представити вам новинку — засоби і аксесуари від італійського бренду Rupes. В інтернет-магазині Drossel тепер можна купити автокосметику, полірувальні круги та інші аксесуари, а також ексклюзивні набори для полірування.
 

Набори для полірування від Rupes

 
Унікальна пропозиція від бренду Rupes — набори для полірування, матування, шліфування та чищення. В один такий комплект входить полірувальна машинка, необхідні аксесуари та засоби для виконання того чи іншого виду робіт. Готове рішення дозволяє досягти оптимального результату за допомогою ретельно підібраних інструментів і засобів. До того ж купувати у комплекті вигідніше.
 


Автокосметика Rupes

 
Асортимент засобів для догляду за інтер'єром та екстер'єром авто у бренда дійсно різноманітний. На нашому сайті доступні очищувачі, поліролі, шампуні, воски та інші захисні покриття. Всі продукти ефективно справляються з покладеними на них задачами. Особливістю засобів від Rupes є кольорове маркування ковпачків, яке дозволяє, не дивлячись на упаковку, обрати відповідний склад. Також, орієнтуючись на колір, Ви зможете легко підібрати пад, серветку, яку найкраще використовувати з вибраним вами продуктом.
 
 

Аксесуари Rupes

 
Аксесуари від італійської торгової марки представлено професійними пристосуваннями: полірувальними колами, щітками, серветками тощо. Вас приємно здивує асортимент падів, які можна замовити у різних ступенях жорсткості. Окремо варто відзначити пояс з безліччю ремінців та кишень. Це справжня знахідка для професійного детейлера. Пояс / ремінь дозволяє тримати під рукою все необхідне.
 
Купити продукцію від ТМ Rupes можна безпосередньо на сайті або за телефоном у наших менеджерів.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста