Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

27.07.2020
Система рульового управління - це основна "точка дотику" водія з автомобілем, оскільки саме вона служить для взаємодії автомобіліста з транспортним засобом. Як і будь-яка інша система, вона має свої складові частини, від справності яких залежить коректність її функціонування у цілому. Сьогодні ми представляємо вам запчастини рульового управління, які зможуть замінити застарілі заводські деталі.   1. Наконечник рульової тяги   Даний елемент - невід'ємна частина рейкової системи управління, що сприяє переносу зусиль від шестерні зубчастої рейки до поворотного кулака.
21.07.2020
Герої нашої сьогоднішньої новини - це килимки у салон і багажник автомобіля від виробника Novline / Element. Дані аксесуари мають довгий список переваг, про які ви дізнаєтесь нижче.   Салонні килимки Novline / Element - це добротні вироби, що поєднують у собі легкість, еластичність, зносостійкість та міцність. Крім того, дані автомобільні атрибути мають протиковзні властивості, не бояться температурних перепадів, впливу ультрафіолету та миючих засобів, тому і розраховані на тривалий експлуатаційний термін.     Килимки Novline / Element для багажнику дозволять захистити його поверхню від пошкоджень, пилу, вологи та забруднення дрібним сміттям.
13.07.2020
Деяким автомобілістам часто доводиться долати сотні кілометрів та своєчасний відпочинок у такому випадку грає першорядну роль для безпеки пересування. Невиспаний водій стає не тільки втомленим і злим, а й втрачає концентрацію, що може призвести до непоправних наслідків. Неважко зв'язати підняту тему про "передишку" в ході поїздки з нашими сьогоднішніми новинками - матрацами Alzont Airbed, про численні переваги яких ви дізнаєтесь нижче.   Універсальні роздільні матраци Alzont Airbed NMS02 (хіт продаж) та Alzont Airbed NMS01 стануть для вас комфортним спальним місцем. Розміри виробів дозволяють розташувати їх на задньому сидінні практично будь-якого автомобіля, заповнивши увесь корисний простір.
07.07.2020
У нашому новому розділі мешкає ціла низка запчастин, які є невід'ємними деталями як самої підвіски, так і автомобіля у цілому. Нижче ми спробуємо ємко розповісти стосовно призначення кожного з представників цієї категорії.   1. Амортизатори (стійки)   Дану запчастину не потрібно представляти більшості автомобілістів, яким в юності пощастило бути власниками велосипеду, скутера або будь-якого іншого двоколісного транспорту.   2. Пружини підвіски   Цей пружний елемент відрізняється міцністю та стійкий до навантажень. Служить для рівномірного розподілу ваги авто, забезпечує необхідну висоту кузова при навантаженнях і т.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста