Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Нові розділи на сайті: Запчастини (деталі) підвіски автомобіля

07.07.2020
У нашому новому розділі мешкає ціла низка запчастин, які є невід'ємними деталями як самої підвіски, так і автомобіля у цілому. Нижче ми спробуємо ємко розповісти стосовно призначення кожного з представників цієї категорії.
 
1. Амортизатори (стійки)
 
Дану запчастину не потрібно представляти більшості автомобілістів, яким в юності пощастило бути власниками велосипеду, скутера або будь-якого іншого двоколісного транспорту.
 
2. Пружини підвіски
 
Цей пружний елемент відрізняється міцністю та стійкий до навантажень. Служить для рівномірного розподілу ваги авто, забезпечує необхідну висоту кузова при навантаженнях і т.д.
 
3. Захист амортизатора (відбійник, пильовик)
 
Такі запчастини постачаються у вигляді комплектів; нівелюють небажані ударні навантаження та абразивний знос амортизатору, подовжуючи його експлуатаційний термін.
 
4. Опори амортизатора
 
Призначення даної деталі - з'єднання амортизатору із кузовом транспортного засобу, а також пом'якшення ударного навантаження й зниження рівня вібрацій під час їзди по неякісному дорожньому покриттю.
 
5. Стійка стабілізатора
 
Запчастина дозволяє зменшити крен кузова авто і зберегти його стійке положення під час різких поворотів. Являє собою один з ключових компонентів ходової частини машини.
 
6. Важіль підвіски
 
Цільова функція цього елемента - управління колесами автомобіля, поліпшення обертальності та гасіння коливань.
 
7. Втулка (подушка) стабілізатора
 
Забезпечення ґрунтовного кріплення стабілізатору, зниження вібрацій та шумності - це спектр задач, які виконує втулка (подушка).
 
8. Кульова опора
 
Така деталь виступає "гарантом" коректної взаємодії коліс з маточиною, відповідає за якість маневрів транспортного засобу і його пересування в цілому.
 
9. Сайлентблоки важеля
 
При своєчасній заміні даної деталі ви уникнете тряски на вибоїстій дорозі, уникнете порушення розвал-сходження коліс і усунете скрипи в області підвіски.
 
10. Маточина
 
Основний елемент, що забезпечує надійну фіксацію колісного та гальмівного дисків, вільне обертання й рух у підвісці.
 
11. Пневмоподушка
 
Будучи справною, ця запчастина попереджає поломку і просідання ресора, а також зменшує крен та розгойдування кузова.
 
12. Компресор пневмопідвіски
 
Подача повітря до пневморесорів й контроль тиску в системі входять у "обов'язки" компресора пневмопідвіски, завдяки чому здійснюється регулювання просвіту.
Асортимент інтернет-магазину Drossel буквально рясніє розмаїттям запчастин, та, купуючи у нас, ви можете розраховувати на оперативну доставку по Україні, вичерпну консультацію та актуальні відгуки.


Читать другие новости...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста